|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 13.06.2005
Downloads: 137
Uploads: 0
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
hrci dragi kolega ne lazem ja nikoga mogu ti poslati racun pa se uvjeri gdje sam je kupio .posalji mi svoju e-mail pa ti sve posaljem
pozdrav nurfi |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 08.04.2009
Mjesto: Tuzla
Downloads: 1848
Uploads: 26
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 37 puta u 35 Postova
Instrumenti: Korg Pa1x,2x,Triton Extreme
Interesi: Muzika
![]() |
![]()
"Jasmink"
druže slažem se sa tobom,pa1x je za mene mašina i ostace,i još su na cijeni kod nas vamo,košstaju 1600,1700 eura polovna,nova nema naravno skuplja je polovna pa1x,nego nov korg pa800,zašto pa1x se ne kvari i imam ga i sad,imam pa2x pa800 ali pa1x je sve njih izmislio pozz. |
![]() |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
|
![]()
Prijatelju Nurfi dobio sam tvoj e-mail, vidio sam da si uredno Kupio od te kuce, samo mi nikako neide u glavu kako prodaju na divlje a velika su Muzicka Kuca i poznata, mogli bi da izgube lizencu.
Bilo kako bilo ljudi da zavrsimo sa ovom temom bez mene, Ima da se Kupi 128 MB. |
![]() |
![]() |
#4 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
E ovako ovo sam dobio od clana nurfi ili kolege Alibegovica na mail i kaze da ne zna da postavi slike u postu pa evo ja cu to uradim za njega pa nastavite dalje
![]()
#5 |
BANANOVAN na sopstveni zahtev!!!
Registrovan/a dana: 06.12.2004
Mjesto: Sabac
Downloads: 688
Uploads: 14
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 42 puta u 39 Postova
![]() |
![]()
Tu samo pise da imas oko 10-ak mb slobodne memorije...
![]() ![]() Obrisi sve semplove, pa onda slikaj.
Ko peva zlo ne misli... A, ko misli, ne zna da peva! ![]() Promijenjeno od Millan (08.12.2009 u 22:37 sati) |
![]() |
![]() |
#6 |
Donator
|
![]()
Evo moje prazne memorije 8,8Mb a na moju rezervnu memoriju je ista oznaka KIP 2101. E sad neznam dali je to merodavno.
#7 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Sad je ovje J&/( lud zbunjenog...Ovamo čovjek ima račun i slike RAM-a i tvrdi da ima na PA800 128MB,po drugoj strani sam skeptičan jel nisam vidio na svoje oči...Na treću stranu piše jedan član da 256NIJE uradni Korgov ram...Pa kako NIJE?...Korg mu je stavio oznaku EXB-256 i licenciran je RAM veličine 256MB kojeg se stavlja u korg Pa2xPro i radi bez problema...Jes da mu je cjena zasoljena al kome treba nek izvoli...Samo ova caka oko 128MB nešto mi ne ide u glavu...
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
#8 |
Vredan član društva
|
![]()
Kolega Alix mi diskutiramo za Korg Pa800 a ne Pa2x odnosno ja vise nemam volje da diskutiram, Korg Pa2x EXB-256 je Ovlasteno i Lizenzirano...
A za Korg Pa800 ne postoji drugi RAM osim internalni... To je isto kao pre za Pa80 korg je Pustio i patentiro 8 MB Flash Card, a mi smo svi Kupovali 16 MB dali si sad Razumeo.... Poz! Hrle |
![]() |
![]() |
#9 |
AJ LAV KORG
Registrovan/a dana: 09.12.2009
Mjesto: Srbija
Godina: 42
Downloads: 940
Uploads: 3
Rekao HVALA: 289
Zahvalili mu 179 puta u 165 Postova
Instrumenti: korg pa3x
![]() |
![]()
ova firma ugradjuje 128 i 256 mb u pa800, ja neznam nemacki ako neko zna neka pozove, naci cete broj na netu imaju svoj sajt da ne ispadne da ih reklamiram. Promijenjeno od Vule (09.12.2009 u 19:12 sati) Razlog: obrisana adresa |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|