|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Studijski Hardware Zvucne karte, Efekti, Analogne mixete, Digitalne mixete, Digitalni snimaci, Midi interface, Transport interface, Audio interface, Kompjuterske konfiguracije |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
U radu sa Sonarom, a sada i sa Cubaseom, bilo da se radi o snimanju ili reprodukciji, audio ili midi, odjednom (dakle u pol' pjesme) počne krčiti zvuk. Jedino što sam skužio da gasi to krčanje u tom trenutku da pritišćem gumb S/PDIF i prebacujem između Coaxial/Optical jedno 5-6 puta i onda prestane. A to nema nikakve logike. Ali funkcionira.
Probao reinstal zvučnu itd, al ništa. ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 08.04.2009
Mjesto: Tuzla
Downloads: 1848
Uploads: 26
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 37 puta u 35 Postova
Instrumenti: Korg Pa1x,2x,Triton Extreme
Interesi: Muzika
![]() |
![]()
jaro,trebaš da vidis da ti nije sta ukljuceno na zvucnoj,ugasi ,Line in out i imaš jos neke koje ne koriste one krce e kad to ugasis onda to prestane,ili moze ti biti da ti kablo zeza vidi od toga dvoga sta može da bude.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Veliki prijatelj foruma
Registrovan/a dana: 05.03.2009
Mjesto: BEC, Kucevo
Godina: 52
Downloads: 230
Uploads: 24
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 60 puta u 56 Postova
Instrumenti: S910, MU50, W7, JV1010
Interesi: muzika, pc-igrice
![]() |
![]()
@korg18
jaro jel ti znas sta je taj EMU0404usb? ako ne - potrazi malo po netu i videt ces ... @amadeus meni "krci" moj TASCAM122L slicno - al samo kad stignem sa nekim bojama (VST/cubase) u onaj crveni limit (peak) ... probaj da smanjis volume na EMU i za to pojacaj na miksetu ... a ja reko da prodam moj tascam i da si kupim EMU ... ![]()
![]() |
#4 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
ma nije do peaka ni ništa tako...
Snimim 2 trake po jednu minutu i sve ok i kao slušam ja to i onda nakon što sam preslušao 2x, treći puta krene da krči. Jel moguće da je do napona, s obzirom da ide preko ispravljača (adaptera) ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Veliki prijatelj foruma
Registrovan/a dana: 05.03.2009
Mjesto: BEC, Kucevo
Godina: 52
Downloads: 230
Uploads: 24
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 60 puta u 56 Postova
Instrumenti: S910, MU50, W7, JV1010
Interesi: muzika, pc-igrice
![]() |
![]()
...Jel moguće da je do napona, s obzirom da ide preko ispravljača (adaptera) ?
mislis na USB? moguce ako si prikljucio mnogo stvari na USB-stekere ... mozda bi trebalo neki jaci napon ... inace meni nista vise ne pada na pamet ... ![]() ![]() pozdrav
![]() Promijenjeno od grandia (11.12.2009 u 17:09 sati) Razlog: setio se:verujem da sam pogresio ono sa USB, znaci 0404 ima i extra adapter za struju?? ja reko samo preko USB ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
nisam mislio na napon u kompu, nego na napon u zvučnoj...
Jer je to krčanje totalno (ne znam riječ), ono, desi se sad pa za dva sata opet, ili za 5min, pa sam pomislio možda napon padne :-( Dodato: a nisam skužio tvoj edit, jaaako je sitan :-) Promijenjeno od TomyCroSound (11.12.2009 u 17:20 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|