|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Ima raznih moj brale . . .Nikada mi se nije desilo to da me ispali neki od zvezda za dnevnicu ali se desavalo sledece:radio sam sa Dejanom Maticem i sa Vladom momkom koji ga prati sav baksis ostavili su meni i ako smo zajedno uzimali lovu,i oni ali i ja skupila se lepa suma!Ostavili su mi sav baksis i ako sam hteo bar sa klavijturistom Vladom da podelim nije hteo ziv i u mojim ocima su ispali veliki dzekovi i mangupi dok sam radio sa ''zvezdom'' koja uzima 4000e za vece i dodje i uzme njegov deo baksisa od 65e preko onih 4000e koje je dobio a mi svirali za po 100e
![]() ![]()
![]() |
#2 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 13.04.2008
Mjesto: Valjevo
Downloads: 569
Uploads: 7
Rekao HVALA: 9
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
Instrumenti: Pa3x
![]() |
![]()
Cuo sam vise pozitivnih nego negativnih komentara u vezi podele baksisa sa zvezadama.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Pamte se ipak samo ružne stvari,ono što je normalno je da zvezde muzičarima ili daju sav bakšiš ili podele na ravne časti,što je retko,ali dese se i ružne stvari...
Jednom je,sada pokojni poznat pevač slučajno svratio u kafanu gde sam radio,na molbu gostiju otpevao bukvalno tri pesme i uzeo više od 2000 maraka (beše '96) godina,kažem više od 2000 jer sam video 2 novčanice po 1000 i mnooog para preko toga...kad je završio samo je vratio mikrofon,ni hvala kolega ni do vidjenja ni šta ćeš da popiješ,ništa...ode čovek i što je najgore sutradan uveče dodje opet i traži sam da peva ali...da izvinete dobio je Q.... i on i gazda lokala kome ništa nije bilo jasno tad...ima svakakvih ljudi,ja sam se tada zakleo sebi da ću svima ovo da ispričam i da ga napljujem gde god mogu sve dok nije poginuo u automobilskoj nesreći na Novosadskom putu (možda neko zna o kome je reč ali ja iz pristojnosti neću reći njegovo ime jer je čovek pokojni)... |
![]() |
![]() |
#4 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 10.12.2009
Mjesto: u kafani
Downloads: 34
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 8 puta u 6 Postova
Instrumenti: šipka
![]() |
![]()
da znam o kome je rec, poginuo je ispod kacke petlje, u veoma neobicnom nesrecnom slucaju, ne znam da li ti je poznato.
recicu i da "cicijasluk" prati jednog pevaca J.P. prodje po nekoliko svirki da ne podeli dnevnicu, kod svog brata u lokalu. covek je prosle god izdao 1 mega hit i neki pokusaj hita ove god.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
#6 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 07.05.2006
Downloads: 305
Uploads: 0
Rekao HVALA: 7
Zahvalili mu 5 puta u 4 Postova
![]() |
![]()
ljudi moji najjače mi je to što njegov menadžer kaže da oni muzičarima daju samo dogovorene dnevnice a bakšiš ide menadžeru i pjevaču jer ljudi su došli zbog pjevača
ma nek mu bude sitna je to lova nije vrijedno spomena al kad te laže u oči ništa on nije dobio samo je izgubi a ja posla imam i bez njega mi smo pristali svirat za mizernu lovu reko da upoznamo "čovjeka" pjevam za novu godinu kod ZOVKE oni koji žive u hrv znaju šta je to hotel sala OD 600 mjesta to je samo jedna gaža u januaru za austriju u innsbruck nisam zvijezda al se radi ovaj viken eto slučajno slobodan i to nas nazvali par sati prije svirke a njegov klavijaturista imo neznam nešto lik je sretan sto je tu svira samo za dnevnicu nemješa se u bakšiš takav je dobar nije važno nek samo lupa ritam šta zna raja a ja budala donio svoj razglas pa mu dao svoj mikrofon daljinski ko čovjeku al nema veze živim ja i bez njega samo me pravo razočaro imo sam i ja dobri primjera dođe jedna kolegica pri fajrontu kod nas u kafanu radili smo tad u trojki naša pjevačica nije bila tu veča sa nama i ekipa od kolegice insistira da ona zapjeva ljudi joj za par pjesama daju oko 4 hiljade maraka žena ostavi kod nas lovu i na fajrontu ja je zovem da joj dam dio ona neće ništa reko znaš šta tebi hiljadu maraka nama trojici po hiljadu mada nije u redu tebi treba dat tri a nama hiljadu dovela si ekipu i oni su sve dali da nije bilo tebe nebi bilo ničega ona neće lovu ja joj kažem imaš familiju u bosni iz tuzle je žena mater il koga daj mi adresu ja ću im poslat u tvoje ime ili evo pa ti šalji ako tebi netreba i ostavim joj na šanku odem i poslije mi reče da me poslušala i da je poslala sestri lovu |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 10.07.2009
Mjesto: BiH
Godina: 37
Downloads: 1138
Uploads: 13
Rekao HVALA: 4
Zahvalili mu 33 puta u 32 Postova
Instrumenti: PA2Xpro,KORG TR,A.Git,el.Gitara,bass...
Interesi: Audio design,kompjuteri i elektronika
![]() |
![]() Citat:
Dodato: Citat:
Promijenjeno od Dejan (14.12.2009 u 03:33 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Kao kod kuće
|
![]()
Pre jedno 7-8 g pratili smo Nedeljka Bilkica koji vodi svog harmonikasa dosta vas zna o kome je rec,i radili smo stvarno za sitne pare,gospodin Bilkic kao veliki profesionalac sav baksis je stavio meni na klavijature,dok sve pare sto su harmonikasu nizali na harmoniku a bilo je stvarno mnogo,on stavljao u zadnji dzep i svaki put pogleda na nas kao u fazonu za troskove puta,i na kraju kada sam popiz.. pitao sam:"Pa gde ti putujes jel u Sibir Pi.ka ti materina"?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Ja sam sa mojim bivsim orkestrom dosta radio sa Gordanom Stojicevic i za nju sve pohvale. Ona je radila za fiksnu cenu koju je placao domacin i nikada nije trazila baksis (a znala je da ga uzme strava). Medjutim, mi smo, upravo kao znak postovanja prema njenom profesionalizmu, uvek racunali i nju u baksis. To je divna zena i pravi radnik. Vredi svaki dinar koji dobije.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|