|  | 
| 
 | ||||||
| Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane | 
| Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... | 
|  | 
|  | Alati tema | Display Modes | 
|  | 
|  14.12.2009, 11:11 | #1 | 
| Početnik forumacije! Registrovan/a dana: 03.05.2009 
				 Downloads: 0 Uploads: 0 Rekao HVALA: 2 

Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu

|   

Šeta se Hitler koncentracionim logorom i padne mu pepeo na rame. Na to će on: -Ma, okani me se, čoveče...   Dodato: Pita ćerka majku: -Mama, koji je najbrži put do muškog srca? -Oštrim nožem pravo kroz grudi, odgovori majka.................   
				__________________ KAD SVI MISLE ISTO - ZNACI, NIKO NE MISLI MNOGO.     Promijenjeno od diplomac (16.12.2009 u 23:22 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi | 
|   |   | 
|  18.12.2009, 19:14 | #2 | 
| Stvarno kod kuće |   
				__________________ | 
|   |   | 
|  18.12.2009, 22:15 | #3 | 

|   

Bila dva orla i jedan kaze: ,,Pitaj me kako mi je", a drugi orao ništa. ,,Pitaj me kako mi je", ponavlja orao, a drugi opet ništa. ,,Ama pitaj me kako mi je", kaže opet prvi orao,a onda drugi orao reče: ,,Pa dobro, kako ti je"?... Још о овоме... ,,Ništa me ne pitaj", odgovara prvi orao. 
				__________________ KAD SVI MISLE ISTO - ZNACI, NIKO NE MISLI MNOGO.     | 
|   |   | 
|  18.12.2009, 22:24 | #4 | 
| Vredan član društva Registrovan/a dana: 29.07.2009 Mjesto: C:Program files 
				 Downloads: 671 Uploads: 0 Rekao HVALA: 30 

Zahvalili mu 11 puta u 10 Postova

Instrumenti: Korg Pa500 Interesi: Muzika...  |   

Kad pomenuste orlove Evo jedan za nas djake! U kafani se srecu profesor i ucenik,i ucenik prilazi profesorovom stolu i seda.Na to mu profesor kaze:Otkad orao i svinja sede za istim stolom?A ucenik mu odgovara:Izvinite,letim dalje!!   | 
|   |   | 
|  19.12.2009, 21:27 | #5 | 

|   

Izlazi policajac iz pekare, nailazi na svog kolegu i kaže mu: "Ako pogodiš koliko kifli imam u džepu, daću ti obe   Dosao zvezdas u biblioteku i pita bibliotekara da mu da knjigu "Zvezda sampion sveta" a, ovaj mu kaze: Decko, bajke su na drugom spratu.  Dolazi narkoman kuci i kaze baba je si mi videla neka tableta-Ne sine a je si ti video one zmajeve u kuhinji  
|   |   | 
|  20.12.2009, 00:17 | #6 | 
| Ovaj baš voli da kuca Registrovan/a dana: 18.09.2007 
				 Downloads: 749 Uploads: 16 Rekao HVALA: 103 

Zahvalili mu 63 puta u 60 Postova

Instrumenti: Genos  |   

diplomac, ili si pogresno cuo, ili slobodno interpretirao vic. Zvezda je bila sampion sveta. 1991, u Tokiju.     | 
|   |   | 
|  20.12.2009, 18:13 | #7 | 

|   

Danas sam uradila test trudnoce!-saopstava sponzorusa Zemuncu- I jesu li bila teska pitanja? Šta je to malo braonkasto s belom crtom na leđima, kopa u zemlji? Krtica s kosmodiskom.... Pitaju mali Perica i Marica baku:• Bako, kako smo mi došli na svet?Baka:• Pa donela vas je roda...Okrene se Perica Marici i kaže:• Da joj kažemo ili da je pustimo da glupa umre? Pita Perica majku:• Mama, šta je to impotencija?Majka razmišlja šta da kaže klincu od od pet godina, pa objasni:• To ti je, sine, kao kada pokušavaš da kuvanim špagetima igraš pikado. 
|   |   | 
|  | 
| Favoriti | 
| Oznake | 
| smesno, vicevi, zajebancija | 
| Alati tema | |
| Display Modes | |
| 
 | 
 |