|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
ZLATEK---Nije da se miješam ,ali po zimi se ručna nikada ne zateže!
Ma znam prijatelju u istom smo S.... Al da ti kažem prvi dan nigdje pluga ko za glavu,tek treći dan grtaju Pokopališku ulicu...I to došo prerađen traktor sa plugom.A hvala Bogu MOL redovno šalje redare koji imaju pooblastila kao policija i pišu 140eur za parkiranje na pločniku gdje se nalazi znak PREPOVEDANO ZADRŽEVANJE IN PARKIRANJE...I kako biti tome pametan...A što se tiče ručne-težak auto i karoserija a pun ozvučenja i instrumenata,ne upam si ga pustit brez ročne,nimam kasko na ozvočenje a najbolši plac je tik pred vhodom v garaže,sam je klanec...
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 30.08.2008
Mjesto: G.Živinice (kod Tuzle)
Downloads: 5581
Uploads: 84
Rekao HVALA: 23
Zahvalili mu 16 puta u 16 Postova
Instrumenti: Korg Pa50
Interesi: Programiranje, Muzika...
![]() |
![]()
Ljudi moram da se pozalim, tako sam zas*ao u skoli da ce da me obore iz najmanje tri predmeta.. a "predizbacaj" sam dobio u cetvrtak jer imam 53 neopravdana, a ostalo su nekako opravdali.. Ne znam samo gdje nadjosi i ona 3.. Eto sad mi je lakse..
![]()
![]() |
#3 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 17.07.2008
Mjesto: Ljubljana,Varaždin, tu i tamo,posvud pomalo
Downloads: 76
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 52 puta u 46 Postova
Instrumenti: Wersi Ikarus X1, Roland Fantom G6 , CME UF50
![]() |
![]()
@Alix
Moram priznati da ti se divim ,ako se usuđuješ ostavljati opremu u autu.Ne radim to ni pod razno od kada su nam več dvaputa provalili u kombi.Težak je život nas umjetnika... Pozdrav!
![]() |
#4 |
Kao kod kuće
|
![]()
Uf spicila me temperatura,grozno se osecam.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Zlatek---Tu je Alarm Meta System sa shock senzorom,senzor naklona,senzor padca napetosti,itd...Avtoelektrika Sešek-600eur in VOILA...No need to panic...
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Odomaćeni član
|
![]()
@Alix
Kad smo kod krađa, ovo što si nabrojio, to su lake fore za dečke koji se time bave... Jedini problem kod lopova je GPRS u automobilima...Ovo ostalo, mačji kašalj... Najmoderniji automobil se otključava i odveze za cca 10min ![]() Opreza nikad dosta ![]()
![]() |
#7 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 17.07.2008
Mjesto: Ljubljana,Varaždin, tu i tamo,posvud pomalo
Downloads: 76
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 52 puta u 46 Postova
Instrumenti: Wersi Ikarus X1, Roland Fantom G6 , CME UF50
![]() |
![]()
@Alix
Nisam ni mislio da ti netko mazne auto, nego opremu!Tu ti na žalost ne koriste sve te nabrojane sitnice.Dovoljan je čekić ili svemoguči pajser i vrata se otvaraju, a onda...Naravno da ti takvo nešto ne želim, ali sam več to doživio pa znam o čemu pričam.Auto nikoga nije zanimao nego ono šta je u njemu.Ako misliš da će nekoga prestrašiti alarm grdno se varaš. @b.o.Y.c.h. ČK ...ne radi se o minutame ,nego o sekundama!Nažalost.
![]() |
#8 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
@ ALIX @ ZLATEK
Što se ne čujete vas dvojica telefonom ili se nadjete na kafi negde pa se lepo ispričate,m'sm skrenuste sa teme mnooogo... ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Početnik forumacije!
|
![]()
ma ljudi, on jedan a nas trojica sami.....odvali covek kocic i 6 reda zice pobio nas kao macice.......
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Moram da se požalim da mi je sinoć prokleti plug zasuo auto dok je grto snjeg oko našeg bloka...I da bude muka veća jutros je smrzlo u led,pa sad muku mučim kako to odbaciti od auta a da ne lupetam previše ili da mi lopata ne osklizne pa pogodim karoseriju auta...A bez auta nigdje ne mogu...Ja u kakvoj ja to prokletoj četvrti živim,da nam je Bog na pomoći...
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|