|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Glas Razuma
Registrovan/a dana: 12.05.2007
Mjesto: Sarajevo,BiH
Downloads: 333
Uploads: 15
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 166 puta u 143 Postova
![]() |
![]()
@nikolic025
Po mom misljenju,ipak si mozda malo previse rano ovo napisao,jer je proslo tek tri dana,tako da se jos nista ne zna. Ne kazem da nisi u pravu i podrzavam tvoj stav,ali sacekaj ipak jos neko krace vrijeme,i onda ce se sve znati. Neka si ovo objavio,ali ipak kvalifikacija "prevara" je malo teza,jer ni ti sam nisi jos siguran u to. Uglavnom,red bi bio da izvjestis clanove ovog foruma,sta se na kraju dogodilo, i da li si dobio robu za koju si dao avans. Ali eto,opreza nikad dovoljno.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 18.12.2007
Downloads: 57
Uploads: 0
Rekao HVALA: 19
Zahvalili mu 22 puta u 19 Postova
![]() |
![]()
Takođe upozorenje kolegama(prije svega iz BiH) da se s' vremena na vrijeme na "marketu" pojavljuju "fantomske" firme iz raznih krajeva svijeta koje navodno prodaju aktuelne "top" klavijature tipa Tyros 3, Pa2Xpro i sl. za vrlo male pare, od nekih 500 do 800 eura!!!???
![]() Klasična prevara, jer sam u zadnji par mjeseci često komunicirao sa njima, naravno da nisam ništa kupovao i plaćao a žao mi je što ovdje kod nas ne postoji neki nadležni organ kojem bih mogao prijaviti ovu vrstu prevare...
Ibro nije htio para, Ibro će vazda bit' fukara,-neki odmah počeše da blate Ibrin lik, al' samo prava raja je znala u čemu je trik: Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je "defakto" umjetnik! Svaćaš??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 17.08.2009
Mjesto: Odzaci/Subotica
Downloads: 189
Rekao HVALA: 6
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
Instrumenti: gitara,harmonika,bubanj
![]() |
![]()
Nisam poranio,evo i razloga:
Prvo mi je rekao da je u oko 6 uvece poslao paket,a meni posle 3 nisu hteli da prihvate,kad sam ga pitao kojom sluzbom je poslao,prvo je rekao da je u posti i da je poslao City Expressom U POSTI,onda ga ja ispravim i on nemoze da se seti koji je to,nego mi nabraja nesto kao... Zovem ga ceo dan,dostupan je,ali se ne javlja,niti odgovara na poruke.Neverujem da ceo dan nije kraj telefona,a kad sam trebao da mu uplatim slao mi je poruk svakih 5 minuta i pokusavao da me nagovori da mu uplatim vise,sigurno stize. I ko bi poverovao da kao nov u kutiji AKG pilot mikrofon,cini mi se c410,znaci komlet bezicni sistem za 5000 din i kao,ajde na 4000 ce da skine,jer mu netreba,a nisam ga ni pitao da mi spusti,nego sve u jednoj poruci. Desava se ovo ljudi,na zalost!Nije on nesto zaradio na meni,ipak sam bio oprezan,necu propasti za 500din,ali nek prevari 10 ljudi i eto mu 50E,pa Vi vidite. Pojavio se i neki lik na limundu,cini mi se,nudi Nokia N96 za smesne pare,kao original i trazi da mu se uplati pola para i salje,do sad se javilo,cini mi se vise od 10 ljudi koji su naseli,pa vidite o kakvim se prevarama radi,lik je takodje iz Novog Pazara. I,da kad sam mu rekao da poznajem coveka iz NP i da cu njega zamoliti da preuzme mikrofon,on je poceo da me ubedjuje da ce mi on poslati sigurno,da mi nebi davao podatke da hoce da me prevari.Ali svakako mora da mi da podatke ako hoce da digne lovu,jer bez licne je nemoguce preuzeti. Mislim,ko je lud da iz Subotice poteze za NP za par stotina dinara,ali ce jednom naleteti na sirovinu koji ce ga istresti iz gaca,pa ce se opametiti. Nemojte pogresno da me shvatite,ja bih najvise voleo da gresim i da mi taj mikrofon stigne. Ja cu se licno izvinuti coveku,a i javno cu se izviniti Mozda sam pogresio sto sam ga odmah imenovao,a da nisam sacekao jos koji dan,ali ima ovakvih prevara koliko hocete i najbolje bi bilo kada bi svako stavio svoje neprijatno iskustvo sa prevarantima na ovu stranicu. Mislim da je vise nego cudno da se neko javlja posle prvog zvona kad treba da mu se uplati,a onda se dva dana nejavlja.Meni iz Kosovske Mitrovice paket preko post expressa stize za manje od 24h. Pozdrav! Promijenjeno od nikolic025 (23.12.2009 u 23:33 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 15.03.2007
Downloads: 1023
Uploads: 1
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 105 puta u 92 Postova
![]() |
![]()
Moje misljenje je da nisi poranio, pa cak i da nije prevara, ako si napisao i imenovao ga, pa shto se ne javlja na telefon, konj jedan?
Ozbiljan sam, ne salim se. Pozzz P.S. Nego, ako on nije podigao pare (nisam video taj podatak), ti mozes stopirati to. Cak mislim da se moze videti ko je podigao i da se ukljuce organi reda. Ako budes javio banci da te je prevario. To sto mi mislimo da ce nam panduri reci ono, kao "Pa nisi smeo da verujes, sad je gotovo... ". Nije tacno, istresli bi ga iz gaca za 500 dinara, samo da si ozbiljan i da zapnes. Ali, ako je ta para u pitanju, bole te ona stvar, ja sam 500 dinara dao kolegi (profesoru) koji nije imao za dorucak i bus do kuce, trazio mi 200-300 dinara ja frajer, dao mu 500, da mu slucajno ne zafali. Onda ga cela skola jurila zajedno sa direktorom, na kraju ga naterali da da otkaz a od mene bezao. Konj!! Ja digo ruke, mislim, 500 dinara... Ej a najbitnije, ja ga tih mesec dana menjao, kao, da deca ne gube nastavu a njemu dali platu za to vreme.Hahahahaha... Ej svasta je moguce kod nas u Srbiji... Koliki sam ja P.S. stavio, al se raspricah... hihii... Ma dizi ruke al ga prcaj posle 5 godina na telefon, na fixni... Razbi ga... Salji mu preteca pisma naravno nepotpisana, ubijaj ga u mozak... Ja sam zlopamtilo, ja bi ga razbio, zazalio bi on za te sitne pare... ma cool... ![]() Ajd... Pozzz
![]() |
#5 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Ne poznajem ga ali cu se raspitati u toku dana i saznati nesto vise o njemu
![]()
![]() |
#6 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 30.12.2005
Mjesto: Sl.Brod
Godina: 37
Downloads: 803
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 7 puta u 7 Postova
Instrumenti: KORG PA4X
Interesi: Sviranje
![]() |
![]()
Ovako Kao prvo imam iskustva sa kupovinom preko HPexpress-a.
Dakle prstanite samo na uvjete plačanja preuzećem paketa. Nema ništa plati unaprijed pa će pošiljatelj poslati to odmah prekrižite. Znaći on pošalje i vi preuzećem platite. U slučaju da vas pošiljatelj zezne za paket i ništa ne pošalje u paketu. Imate njegovu adresu i sve ostale podatke, jer tjekom slanja paketa on mora dati svoju Osobnu i točne podatke.Tako da mu možete otići ravno kući i razbiti baburu... Još jednom OPREZNO! A i dobro pazite po oglasima, raspitajte se prvo.Vjerujem da dosta oglasnika ima svoj forum. Jer neke stvari izgledaju preljepo da bi bile istinite. Pozdrav Vaš Klavijaturista. Kolega "nikolic025" želim puno sreće da pronađeš tog smrada i vratiš svoje pare.Pokušati ću i ja pomoći oko informacija. pozdrav
![]() |
#7 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 17.08.2009
Mjesto: Odzaci/Subotica
Downloads: 189
Rekao HVALA: 6
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
Instrumenti: gitara,harmonika,bubanj
![]() |
![]()
Sad vec mogu da kazem da je prevara,jer nista nije stiglo,isao sam i u postu,zvao sam coveka i jos se nejavlja.
Nije meni do 500 din,niti cu se nesto cimati da nadjem lika kako bi mi vratio.Moj jedini cilj je da sprecim takve prevare i nadam se da sam vec ovom temom sprecio,koliko je to moguce. Postavio sam i na druge forume,ali tamo nije tako prihvacena kao ova ovde,obrisali su adresu i broj i poslali mi opomenu. Dok se ljudi ne upecaju,nece shvatiti ozbiljno. Pozdrav i hvala na podrsci i razumevanju!!! Dodato: Kao sto sam rekao,nista se nedesava,niti se javlja,niti stize ista. Ali se zato javljaju ljudi koji su obmanuti ili koje je pokusao.Coveku je nudio Fender i Marshall lampase po 100E i jos mu je slao slike! Bilo bi dobro da svako ostavi komentar ko je imao bilo kakvog kontakta sa pomenutim prevarantom!I sad to sa osnovom i debelim razlogom kazem PREVARANT! Promijenjeno od nikolic025 (27.12.2009 u 12:45 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
hvala
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 17.02.2010
Downloads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
postovanje!
slucajno sam video temu i odgovoricu vam na sve niste ni prvi ni poslednji koji ste naseli, ne znam kako, na prvi telefonski razgovor, i kao posalji mi neku 'siguricu" poslacu ti telefon, robu, mikofon, gitaru, bubnjeve, nitendo... to je JEDAN TE ISTI LIK, ZOVE SE MILJAN MAJDAK, adresa mu je Aleksandra Djukica 24, ili 36 ili bb iz novog pazara, semir sehartlic NEMA AMA BAS NIKAKVE VEZE, SAMO SE OVAJ PREDSTAVLJA U NJEGOVO IME I UKRAO MU JE LICNU KARTU inace je iz jako postene orodice, brat mu je polacajski porucnik ima i sestru, roditelji su predobri ljudi, ali je miljan majdak leceni narkoman i kleptoman je inace, brojevi telefona su u broju od oko 30 komada, pretezno na 065 mrezu, kao sto su: 0656-529-042 065-678-8100 065-678-8110 065-506-6727 065-523-1827 065-466-6867 064-351-6567 066-179-798 i tako dalje, ne mogu bas sve da pohvatam isto je prevarama uzeo preko 500.000 dinara, da da da, dobro ste procitali i znate li sto mu niko ne moze stati na kraj??? jer je "limit" za koji policija pokrece prekrsajnu ili krivicnu prijavu 16.000 dinara po nasem zakonu, ispod - ne pa eto vam racunice...... da, zaboravih, samo mi nije jasno ZASTO MU VERUJETE NA "KECA"????? Promijenjeno od Dell (17.02.2010 u 18:44 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Nishki
|
![]()
Kakav ti je ovo nic?
|
![]() |
![]() |
![]() |