|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Zvučnici Ono što treba da da dobar zvuk |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Drugar foruma
|
![]()
ja imam kombinaciju fbt max 4 i rcf ART 315 a i po meni perfektan spoj kojeg necu menjati do daljnjeg....prezadovoljan sam
![]() |
#2 |
Vredan član društva
|
![]()
Evo i ja da dam svoje misljenje.Pre jedno 3 godine sam kupio Eminence 15 kapaa pro u jednoj firmi u Beogrdu, da je ne imenujem zbog reklame i mogu vam reci da me super sluze.Inace ta firma radi i sa RCF-om i tada su bli ti modeli u ponudi, iz onog sto ja znam rade super.E sad za FBT, imo sam 12 jolly koje su radile sa puno mekoce i prijatnosti a sada sa kolegom radim koji ima max 4 koje su stvarno super.Inace kada radimo vece svirke tada uparimo moje i njegove i mogu vam reci da je kombinacija super.
Da ne dodje do ljutnje na komentar od strane moderatora posto je tema bila namenjena RCF-u ali vidim da su i prosle kolege komentarisali druge modele. Sumiranje, RCF sam sluso i svidja mi se kako rade, ali nisam testirao a FBT jesam i mogu vam reci da necete pogresiti sto se te marke tice. Pozdrav kolege i svako dobro! |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|