|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#541 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Mudro zboriš ujko...hahaha...
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#542 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Nisam znao u kojoj temi ovo da napišem pa sam odlučio ipak da to bude ovde.....danas obaram "Lični rekord"...od 14 časova do 18 sviram ručak,proslavu firme,od 21 do 00 večeru,opet neka proslava a od 01 do 05 u diskoteci...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#543 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Batke to si ga trebo da se pohvališ...Al nema veze,već vidim sutra u temi HAJDE DA SE HVALIMO koliko si mnogo zaradio...Svaka čast,ovaj Decembar je najplodniji mesec u ovoj godini...
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#544 |
Nishki
|
![]()
De bre Svirko korga da kupim!!!!
Odmah bi poceo da pisem po forumu u fazonu..."E crkla mi memorija","Nesto nemogu da upalim klavijaturu","Crkle mi led diode-gde ima da se kupi". I zadnji post bi bio "Prodajem Korga" ![]() Mozda bi ovu temu trebali da rezervisemo samo za "Korginjose"! ![]() Bez uvrede!!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#545 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 06.09.2008
Downloads: 1695
Uploads: 25
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 7 puta u 7 Postova
![]() |
![]()
Puh puh. Ova godina mi je skroz losa losa, kvari mi se haman sve zivo.
Jedan problem. Na laptopu imam wireless i koristim vrlo mnogo. Prije 2 dana mi se desilo da je skroz wireless dJavo blokiro. Instaliro sam evo 3-5 puta ponovo windows da vidim hoceli sta proraditi. Opet neche da si Bog. Jooj pokusavo sam driver da ubacim neche i neche. Nema druge da samo nazovem sutra HP da vidim koliko oni uzimaju da mi promjene Wireless kartu za moj laptop. OD nervoze pisem skroz losHe ![]() *ebem ti LØASDKAS ![]() Zasto mi se vako desava ![]() Ako je neko prof, za kompjutere nek mi se javi pa hvala mu za pomoc. Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#546 |
Švaler Veteran
Registrovan/a dana: 23.07.2007
Mjesto: u blizini
Godina: 57
Downloads: 614
Uploads: 26
Rekao HVALA: 21
Zahvalili mu 77 puta u 71 Postova
Instrumenti: Korg PA 500, Korg TR-61
Interesi: muzika, rad na PC
![]() |
![]()
Milane brate.....
pa kad si vidio mene da se žalim na svoje Korgove?????? Evo ja ti posudim malo svoje Korgove.....da malo uživaš... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#547 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
@milanceshow
Nemoj Korga, kupi Yamahu! |
![]() |
![]() |
![]() |