|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Mixeri Sve o miksetama |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 03.02.2007
Downloads: 166
Uploads: 0
Rekao HVALA: 16
Zahvalili mu 7 puta u 7 Postova
![]() |
![]()
e evo milance najniza cijena u sloveniji te mixete yamaha 5016 cf je 999 eur trgovina hartman a oni daju garanciju do 2 godine
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Nishki
|
![]()
Nisam u toku sa cenama ,ali mislim da to nije skupo.Mozda moze da se nadje i jeftinije.
@cincilator Hvala za ono "omladinci"! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
|
![]()
@cincilator wrote:
..... i tu sad jedna - tacka. .....i tu podebljana tacka. Cenjeni kolega cincilator, vidim da vam je pristup i nacin razmislanja prema PA tehnici JAKO neozbiljan! Kao prvo, "tacku" na postove na forumu stavljaju samo moderatori i njihovi pretpostavljeni....tako da stvarno nema potrebe da stavljate tacke i nekome silom nanosite vase misljenje. Ovo je jako demokratski i prijateljski forum a pre svega forum koji izobiljuje kompetencijom.Ima tu clanova koji su prosli i "sito i resheto" pa opet ne stavljaju "tacke". Svaki post vam pocinje:da se neko ne uvredi,i sl.....nije problem u tome jel ce se neko uvrediti,zasto vi niste nikoga uvredili.Izneli ste samo nekoliko nebuloza u par recenica,mislim da s'time niste nikoga uvredili,samo ste izneli par informacija bez ikakvog sadrzaja. Vase osobno misljenje je da je Dynacord PM bolji od Yamahe i niko nema pravo da vam ospori to,ali bar da ste to podkrepili cinjenicama,ali nema veze. Sve ostalo sto ste napisali nema nikakve veze sa ozbiljnim pristupom PA tehnici!! Ja vas jos jednom molim,kad postujete,drzite se teme....u jednom postu ste pokusali dati kometar na veliki segment PA tehnike a sve to povrsno i bez ikakvog strucnog izlaganja. Usmerite svoj fokus,znanje i iskustvo na odredjeni post i molim vas bez "tacke" i "tackice" kad komentirate odredjene elemente PA tehnike! Ne zbog mene,zbog nasih ostalih clanova koji se stvarno "duboko" nalaze svojim znajem u ovu materiju. Pozdrav
![]() |
#4 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
I prvi album Emine Jahovic se zvao tacka pa je izdala i drugi i treci
![]() ![]()
![]() |
#5 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
a ja danas zvao menadzera Stringera (na Slaviji (Beograd) ) i covek mi kaze da nova EMX 5014c kosta kod njih 56 000din samo nema kod njih nego u Novom Sadu nekako nisam verovao jer je u Mitrosu 82 000din i nisam mu tu informciju prihvatio kao normalnu pa sam otisao i uzeo kod coveka polovnu i bolje da ne saznam istinu ziv bih se pojeo
![]()
Promijenjeno od mimiki (29.12.2009 u 01:42 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Nema sanse da je nova 56000,to je samo bacanje bombe u prazno isto kao sto oni po oglasima prodaju Pa1x i Pa800 za 1200e i ti kad ga zoves on ti kaze prodat je a ustvari ubijaju cenu na otkupu i klepaju ljude koji nemaju mozga pa padaju na te fore!Nisi pogresio Miki samo opusteno videces
![]() ![]()
Marco Promijenjeno od Marco7 (29.12.2009 u 01:46 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 05.10.2006
Mjesto: USA
Downloads: 699
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
Instrumenti: Roland G1000, Korg Le, XP30
Interesi: Elektronika
![]() |
![]()
Pozdrav Milance
![]() Eto imam samo jos toliko vremena da Aci kazem, opusti se dragi covjece ![]() "Tacka" je metafora i to nastala iz licnih predubjedjenja i kao takva potpuno subjektivna. Sve i da zelim, ja ne mogu nikome da nametnem bilo kakvo misljenje, a "stil" na koji cu da obrazlozim svoje stavove je stvar najobicnije "slobode govora". I uzgred samo da napomenem Dynacord PM1 sam imao i prodao. Nije mi se previse dopao, mada je odlicno zvucao na SX300... Trenutno, izmedju ostalih posjedujem i jedan Yamaha mikser najnovije generacije i nemam namjeru da ga prodam, doduse bez "snage" ![]() Eto toliko, pa vas sve pozdravljam do neke druge prilike... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Odomaćeni član
|
![]()
@cincilator:
Eto imam samo jos toliko vremena da Aci kazem, opusti se dragi covjece Budite malo ozbiljniji,objektivniji,drzite se tematike i obrazlozite svoje stavove i sve ce biti u redu....opusteno ![]() Pozdrav
![]() |
#9 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 02.03.2007
Downloads: 873
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 8 puta u 8 Postova
![]() |
![]()
emx 5016 je dosta jeftinija kod nas u bosni..provjerena cijena 960 EUR
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
ne mogu da podesim kako mi odgovara,vise mi se svidjalo na mom malom berindzeru kako je zvucalo nego na ovom miskeru,a mikrofon nikako ne mogu da podesim
![]() |
Favoriti |
Oznake |
emx5016cf, iskustvo, saveti, yamaha |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|