|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
IT Sektor Sve o digitalnim tehnologijama koje ne mogaju biti usko vezane za muziku |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Godfather
|
![]()
Problem, chini mi se, nije u driverima od kamere, vec u driverima usb kontrolera, ili u samom kontroleru.
Ne znam koja je tachno kamera, ali po ovome shto vidim da sistem izbaci, moguce da je kamera iskljuchivo usb 2.0, a da port na kome je ubodena to nije. Ili ceo kontroler.
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
|
![]()
tako mi je reko i jedan drugi prijatel na kom mozda je instalirano ub1.0 a trazi 2.0 zasto je brzi usb port za webcameru e sad neznam sta da radim gde da trazim
![]() |
#3 |
Veteran
|
![]()
Imaš to i za kupit u kompjuterskim dučanima...a evo i slika kako to izgleda:
![]() |
#4 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 30.09.2007
Downloads: 394
Uploads: 3
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
http://www.logitech.com/index.cfm/su...ads/downloads/ evo link nakoji mozes otic i klikni na wep cem i kad vidis foto kakvu kem imas i onda dawlod sebi drajv poz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
i meni se ovo desava kad stavim svoj mali usb, ali on normalno radi eto samo sto izbacuje te poruke
![]() |
#6 |
Odomaćeni član
|
![]()
Naveo sam da imam Ucom 158M webcam a na lao topu sam probao radi savrseno instalira se bezproblem a na drugi komjuter to kaze fale neki drajveri
![]() |
#7 |
Godfather
|
![]()
To ti je ono shto sam rekao...
Postoji mogucnost da imash 2.0 port, ali da nije instaliran 2.0 driver na windows. Takodje, chesto nisu svi portovi na mashini 2.0, nego su neki 2.0, a neki 1.1. Proveri da nije i tako neshto...
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|