|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Saveti za kupovinu Za sve one kojima treba druga klavijatura ;) |
Pokaži Rezultat Ankete: Koji aranzer je najbolja opcija uz TR-a ? | |||
Korg P80 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
23 | 51,11% |
Roland VA7 |
11 | 24,44% |
Novi Korg PA50sd |
2 | 4,44% |
Roland EM2000 |
4 | 8,89% |
Yamaha PSR3000 |
9 | 20,00% |
Glasanje sa više izbora Glasač: 45. U ovoj Anketi ne možete više glasati |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
|
![]()
Kupi pa800 ali ostavi novac sa strane da ti se nadze kada pocne da rikava ram.A ako ti se desi to usred svirke objasni ljudima da je to normalno.
|
![]() |
![]() |
#2 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Kolega je pitao za aranžer do 900 eura,ako imate da mu ponudite pa800 za te pare izvolite a ako ne nemojte o tome da pišete jer skrećete sa teme!!!
|
![]() |
#3 |
Vredan član društva
|
![]()
Posto vidim da imas i TR-a, mozes komotno da kupis nov pa 50 (neko je napisao nikako pa 50) neznam zbog cega je to napisao, ja je vec imam 5 godina i nezna da stane.Onda povezes preko midija te dve klavijature, podesis, sredis dirke na pa 50 i eto ti posao.Brate vrlo tesko ces naci dobro ocuvan pa 80, znaci novo je novo, u tr-a ima 64-mb sto ti je dovoljno da zadovoljis svoje potrebe.Drugar radi u kombinaciji tr-pa 60 ali ja sam pristalica za novo.
Rolandinjos je covek u pravu posto ovde pise do 900 eura pa da ne zameri sto cu ovo napisati, a brate mozes da prodas tr i dodas ove 900 i kupis polovan pa 800, ali....... Pozdrav i sve najbolje! Promijenjeno od dekipa (10.01.2010 u 02:47 sati) |
![]() |
![]() |
#4 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
ok i postavio sam temu da bih cuo razlicita misljenja,necu da prodajem i TR-a jer uvek gubis mnogo kad prodajes ,tako da prodajem samo E50,a i prezadovoljan sam sa TR-om
pazi sad koliko gubis: platio sam Rolanda 1050 e + torba 60e + pedala 80e + coveka za ritmove 150e =1340e i sad je prodajem za 650e ,tako isto i sa TR-om platio sam je pre par meseci 700e bez torbe,nju sam naknadno kupio,i sad bih taj isti TR mogao da prodam s torbom za 600e .u opremu samo ulazi ulazi pare nikako da se smirim.tako da hocu samo dobar aranzer i hocu da sagledam sve i probacu i VA7 necu da bezim od njega.i mene najvise vuce PA80
#5 |
Moderator
|
![]()
@Rolandinjos
Rekao sam da je meni komplikovana. Nisam rekao za ostale. To je verovatno posledica toga sto sam stalno na Korg-u. Kolega @Davidovic sa foruma je imao VA7, i menjao ga je za PA80. Covek se preporodio kad je presao na 80-ku. Pozdrav
#6 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Rekao si da je VA7 jako komplikovana klavijatura i savetovao Kolegi da je zaboravi,mene samo zanimaju argumenti da ih čujem,razlozi za tu tvrdnju?
Ako si probao spravu i preporučuješ je kao lošu daj da čujemo zašto,možda je i ja zaboravim ako mi ti objasniš zašto? Hvala |
![]() |
#7 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 10.12.2009
Mjesto: u kafani
Downloads: 34
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 8 puta u 6 Postova
Instrumenti: šipka
![]() |
![]()
a moze li da se uzme pa50 pa da se vuku semplovi sa tritona u ritam?
ako moze to onda je to jeftinija varijanta |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|