|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 03.02.2007
Downloads: 166
Uploads: 0
Rekao HVALA: 16
Zahvalili mu 7 puta u 7 Postova
![]() |
![]()
srecno svirko jarane i da zaradis jos za bolju mixetu jer sam siguran da znas da radis i zaradis.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
hej ljudi dosao sam kucI!GUD MORNING
![]()
![]() |
#3 |
Belaj boy
|
![]()
Bravo Mimiki!Ja sam dosao u 7.00h.Zato sad izgledam kao strasilo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Nishki
|
![]()
Dobro jutro radni narode!!!!
Nek ti je sa srecom Svirko i da je isplatis na prvoj svirci! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
|
![]()
Evo da se pohvalim, danas sam uzeo novi lap top Dell Vostro a840. Namenio sam ga samo za svirku tj. muziku uopste.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 07.05.2006
Downloads: 305
Uploads: 0
Rekao HVALA: 7
Zahvalili mu 5 puta u 4 Postova
![]() |
![]()
evo malo se pomera u pravcu posla zahvaljajući pjesmama koje sam imao namjeru prodat drugima ali niko ih nije htio
pa ih ja onako u demo verziji ubacio na intrnet i ljudi su se našli u nekim pjesmama već sam neke solidne svirke odradio naosnovu toga sad 23 .1 putujem u innsbruck a imam i nekih upita od kolega dali bi mogao odraditi pjesme i za njih nisu neka zvučna imena koja mi traže pjesme ali polako nemože sve odjednom pjesme koje sam radio i ubacio na internet to sam uradio jer sam više puko vukući druge za rukav sebe nesmatram nekom pjevačinom al eto ljudima se dopada a to je glavno možda sam puno više dobio nego da sam prodao pjesme |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
Registrovan/a dana: 13.07.2008
Downloads: 5217
Uploads: 19
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 135 puta u 123 Postova
Instrumenti: Korg PA 4X 61
Interesi: muzika
![]() |
![]()
E, sad mogu i ja konacno da se pohvalim. Polozio sam konacno ÖIF test, ljudi koji zive u austriji znaju koja je to muka. Test polazu novajlije da bi dokazali znanje nemackog jezika, tj. da vide da li si se dobro integrisao. Posle 3 i po meseca kursa, vala konacno da i to skinem sa vrata. Najgora je stvar sto to pre nije moralo, a sad je pod OBAVEZNO, pa sam se prijavio sto pre da skinem to sa dnevnog reda, i sad konacno mogu da se opustim.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
ajde, hvalimo |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|