|
|
|
||||||
| Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
| Servis klavijatura - uradi sam Savjeti oko popravka, čišćenja, izmena dirki, mikroprekidača, napajanja i sl. |
![]() |
|
|
Alati tema | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Drugar foruma
|
Nece pojesti plastiku mozes slobodno lepiti sa njim.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Stvarno kod kuće
|
Lepo sam ti napisao LOCK TIDE SUPER BOND i ne brini,ja sam tako uradio
|
|
|
#3 |
|
Vredan član društva
|
I meni su crne bile sumnjive.Moracu i ja da to odradim sa super lepkom.Jednom mom drugu su pola popadale na svirci.Bruka.
Pozdrav! |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Godfather
|
Super lepak ne topi plastiku, uglavnom.
Oni rade na principu kristalisanja. Kada je lepak u technom stanju, zavlachi se u sitne shupljine, koje mi ne vidimo, a zatim se kristaliche unutar njih, i deluje kao klinasta veza. Drzi neshto kao pop-nitne. Oho, uhu i slichni tope plastiku.
|
|
|
#5 |
|
Vredan član društva
|
Nisam znao za ovaj oho lepak da topi.Hvala kolega vaxter na informaciji!
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 05.03.2008
Mjesto: Knjazevac
Downloads: 1265
Uploads: 21
Rekao HVALA: 46
Zahvalili mu 77 puta u 67 Postova
Instrumenti: KORG Pa3x
Interesi: Pevanje
![]() |
Da se pohvalim da sam pre neki dan i ja otezao dirke na Korgu pa80 i rezultat je odlican!Prezadovoljan sam,sta drugo reci
![]() Uslikao sam klavijaturu dok smo brat i ja lepili tegice i evo kako izgleda...
|
|
|
#7 |
|
Moderator
|
@Minicevac
Nije bilo potrebe za rastavljanjem klavijature, sve se zavrsi i bez toga, uz pomoc pincete Doduse ja nisam otezavao crne dirke pa zbog toga nisam otvarao. Odlepljivale su mi se. Ali sam ja stavio 15g na bele na PA80, i osecaj je fenomenalan
|
![]() |
| Favoriti |
| Alati tema | |
| Display Modes | |
|
|