|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Otac nacije
|
![]()
Ja vec vise od 2 god. imam PA800.
Mogu samo reci da sam prezadovoljan i da jos nikada do sada nije zablokirala niti kad sam imao ikakvih problema. Mislim da vecina kvarova dolazi od samih nas. Kupimo klavijaturu a kofer ili neka dobra torba nam je preskupa,pa tako tovarimo klavijature u gepek pa cak i krov od auta. ![]() Isto tako vazi i za setove,mnogi ucitavaju kompletne setove od PA1 ili PA2 potom neznajuci dali su setovi ispravni. Sto je najgore ritmovi! Nema ni 10% setova da je ritam iste jacine kao i orginalan ritam.Sto je mnogo vazno sto se tice odrzavanja klavijature. I nova klavijatura moze da se pokvari i vjerovatno da je PA800 osjetljiv na kvarove,ali ima nesto i u ovome sto sam vec napomenuo.
![]() |
#2 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 11.03.2009
Downloads: 19
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
![]() |
![]()
evo ja se slažem sa kolegom yu midi.koliko god bile osjetljive ,jako je bitna stvar u čijim je rukama.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Donator
|
![]()
Kad smo vec zapoceli ovaj razgovor neka se jave ljudi koji nisu imali nikakvih problema sa pa 800.
I ja imam klavijaturu dve godine i dva meseca. Ubacivao sam setove i semlove i ritmove raznih vrsta i kvaliteta, brisao, prepravljao,pravio ni sam neznam koliko puta. Klavijatura radi kao sat. Jedino mi se polomili tasteri od silnog pritiskanja i to (fill 1, start/stop i exit). Sad cu da ih zamenim i to je to. Podrzavam misljenje kolega da treba da se vodi racuna o rukovanju jer mi se bezbroj puta desilo kad je upalim u hladnoj prostoriji display zakasni sa paljenjem. Mada imam jos jedno misljenje a to je: Ko kako ima srece tako ga Pa 800 sluzi.
![]() |
#4 | |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 13.04.2009
Mjesto: Speyer, Deutschland
Downloads: 3
Uploads: 0
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 4 puta u 4 Postova
Instrumenti: Klavijature, Harmoniku, Klavir
![]() |
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
ja danas pricao s jednim serviserom iz bg-a i kaze mi da na pa800 ne crkava ram nego crkava u stvari ploca a ko vam kaze da je do rama to kaze jer mu je to lakse,i taj drugi ram sto vam stavi nece dugo da drzi jer ploca nije u redu
![]() |
#6 |
AJ LAV KORG
Registrovan/a dana: 09.12.2009
Mjesto: Srbija
Godina: 42
Downloads: 940
Uploads: 3
Rekao HVALA: 289
Zahvalili mu 179 puta u 165 Postova
Instrumenti: korg pa3x
![]() |
![]()
naravno da je zbog ploce a ne zbog semplova.... hahahaha ismejah se slatko.... kakav bre samplerate... korg je zeznuo stvar, loshe su reshili plocu i do dan danas nije ispravljeno, nijedan servis vam nece reci da se taj kvar potpuno moze ispraviti, pitajte... vec da je velika verovatnoca da ce ponovo to isto da se desi.... meni tako rekli u nekoliko servisa...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 18.05.2009
Mjesto: kragujevac
Godina: 54
Downloads: 337
Uploads: 44
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 13 puta u 13 Postova
Instrumenti: pa 80,korg le
![]() |
![]()
Verujem da je tako jer sam nosio pa 80 kod majstora u Bg na zamenu plasticnog izlaza,polomio se i tako ga pitam u vezi pa 800 zasto crkava...Kaze da se moze zameniti memorija i ploca ali da nikada ne moze sa sigurnoscu reci da je to ma koliko sigurno i koliko ce trajati.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Početnik forumacije!
|
![]()
da li se neko zapitao ili procitao knjigu koju je dobio uz pa800?verovatno nije ili samo delimicno.znaci prva i naj bitnija stvar kod ubacivanja semplova je na kojoj frekvenciji radi taj sempl a tamo lepo pise---zbog toga se i kvari memorija to pisem iz znanja mozete slobodno i da se nasmejete tome ali je tako a sto se tice popravke memorije moze i to javite se ili ako smem da okacim broj tel.javno na forumu postavicu
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
BANANOVAN na sopstveni zahtev!!!
Registrovan/a dana: 06.12.2004
Mjesto: Sabac
Downloads: 688
Uploads: 14
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 42 puta u 39 Postova
![]() |
![]()
Ja imam Pa800 vec pune 3 godine, i nikakvih problema nisam imao, ali bukvalno nikakvih!
![]() |
#10 |
Vredan član društva
|
![]()
Takodje, dve godine bez ikakvih problema.
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|