|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Saobracajni Inspektor
|
![]()
Ako nešto ne postoji kako onda može predstavljati problem??? Kada kažem ne postoji mislim pod tim da nema u nijednoj muzici nikakve potrebe da se svira tri i više tonova u mono opciji u isto vreme.
"Kad bih imao talenta-imitirali bi me; kad bi me imitirali, usao bih u modu; kad bih usao u modu, jednog dana bih izasao iz mode; zato je najbolje da nemam talenta!" "RADI DOK JE DAN JER KAD NOC DODJE VISE NECE BITI VREMENA" Isus Hrist KLIKNI OBAVEZNO OVDE!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
|
![]()
Sigurno si u pravu ! ali sad ja neznam,recimo ja kad sviram Gajde kolo,levom rukom vec drzim jedan ton tako da desnom rukom posle nesmem ni treci ton(mislim samo desnom tri tona) da zakacim,ne bi trbalo ali jeb.desava se
![]() ps.kome to treba nek kupe sebi dx ili da vezbaju vise ![]() pozdrav Promijenjeno od Sejox (20.01.2010 u 14:17 sati) Razlog: Obrisan nepotreban citat. |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
800, tonove |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|