|
|
|
||||||
| Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
| Mikrofoni Mesto za one koji vole da pevaju ;) |
![]() |
|
|
Alati tema | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Stvarno kod kuće
|
nije tako uopste ne pojacavam toliko,pre neki dan sam svirao kucnu zurku i nisam imao potrebe toliko da pojacavam,i nemam vise ono kako vise kazete HI-FI pojacalo
,vec sam rekao da sam uzeo Yamahu 5014c ,ali je cinjenica da se stisa kad pustim neku rumbu jaku da gruva i uz to neku piskavu tercu ili neke gajde piskavije i kad dvoje dohvate mikrofon da se deru...ali sam provalio da mi prvih sat vremena radi normalnlo i posle pocne cesto da se desava na svaki neki visi ton...
|
|
|
#2 |
|
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 10.03.2008
Downloads: 14
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 14 puta u 12 Postova
![]() |
To sto se zvuk prigusi, znaci da se pojacalo "bori da ne pregori".Limiteri kod 5014 ne bi trebalo da se cuju.Kad se upale -to je maximum, i dalje ne pojacava - ali ne utisava.Jos jedna stvar: proveri da li su mikrofonski kablovi isto zalemljeni na kenon (ili banana jack).tj 1na1,2na2,3na3 na kenonu odn + i - na "banani". Ako kutije imaju termicku zastitu za visokotonac, normalno je da ga zastita utisa da ne bi pregoreo.
Pozdrav. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Stvarno kod kuće
|
jedan mikrofon mi je kenon,a jedan banana,provericu,a na kablovima od kutija znam da je sigurno dobro povezano jer sam skoro sam stavljao konektore
Dodato: a jel mislite da bi mi pomoglo kad bih smanjio mikrofone i klavijature na ulazu i smanjio visoke malo ,a pojacao glavni siber, da li bih dobio nesto time?
Promijenjeno od mimiki (26.01.2010 u 02:26 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Banovan!
Registrovan/a dana: 23.01.2010
Downloads: 37
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
e vidis ja se slazem s ovim.
kod kuce kad imas probe il sta vec puno si tisi nego na svirci i ako su ti kutije slabe moguce da ti one izbace to se desava al samo me zanima kolko su ti ohma kutije. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Stvarno kod kuće
|
8 oma ,250rms
|
|
|
#6 |
|
Banovan!
Registrovan/a dana: 23.01.2010
Downloads: 37
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
E to sam i mislio nas sta ces napravit.
Spoji obe kutije zajedno i iz jedne potegni kabel do pojacala i dobit ces 4 ohma i to ti je cjeli poso nebi smjelo izbacivat probaj pa javi. Pozdrav! |
|
|
|
|
|
#7 |
|
BANANOVAN na sopstveni zahtev!!!
Registrovan/a dana: 06.12.2004
Mjesto: Sabac
Downloads: 688
Uploads: 14
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 42 puta u 39 Postova
![]() |
Genijalno!!!
![]() Miki, probaj sa nekim drugim parom kutija, moguce kao sto rekose vec da je neka zastita na njima...
|
![]() |
| Favoriti |
| Alati tema | |
| Display Modes | |
|
|