|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Saobracajni Inspektor
|
![]()
UVOD: F# Hm A6 A D F#7 Hm A6 Em F#
Hm---------------- F# Pogledom me milujes,ko da me dodirujes Hm -----------------Em Em6 i svaki put kao da je prvi F#--------------------- G---------------- G F# Em ja stalno mislim prestace,iz cista mira nestace Em ----------Em6 ----A -----A7 D F# al pozuda ne prestaje,ti si mi u krvi Toliko dugih godina,uzimanja davanja ostajem poslednji i prvi zbog tebe sanjam cigane i smisljam slatke prevare al djavo se ne predaje,ti si mi u krvi REF: ---------Hm------------ F# Ako te odvedu cigani cergari --------Em -------A -----------D ili te ukradu strasni haremski cuvari F#------ Hm-------------F# ako te odvedu ja cu da poludim -------------Em --------A ----------D bez tebe ne umijem vise jutrom da se budim F#---------Hm -------------F# ako te odvedu sve ce da se srusi ------------Em -----------------D pamti me ko prijatelja cuvaj me u dusi -F# ------Hm-------- A ----------G --F# Em- F# i onda kad mislis da je prekasno za snove...za sve
"Kad bih imao talenta-imitirali bi me; kad bi me imitirali, usao bih u modu; kad bih usao u modu, jednog dana bih izasao iz mode; zato je najbolje da nemam talenta!" "RADI DOK JE DAN JER KAD NOC DODJE VISE NECE BITI VREMENA" Isus Hrist KLIKNI OBAVEZNO OVDE!!! |
![]() |
![]() |
#2 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 23.01.2010
Downloads: 37
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
Tesla hvala mislim da si u pravu meni je tako nesto zvucalo!
Misli da je ovo sasvim uredu! Pozdrav! |
![]() |
![]() |
#3 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 16.09.2009
Mjesto: Tuzla
Downloads: 26
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 5 puta u 4 Postova
Instrumenti: Gitara
![]() |
![]()
Am---------------- E\H
Pogledom me milujes,ko da me dodirujes Am\C -----------------Dm7-6 i svaki put kao da je prvi E--------------------- F---------------- ja stalno mislim prestace,iz cista mira nestace Dm7 ----------Gsus4 -G7-----Csus4-3 al pozuda ne prestaje,ti si mi u krvi Toliko dugih godina,uzimanja davanja ostajem poslednji i prvi zbog tebe sanjam cigane i smisljam slatke prevare al djavo se ne predaje,ti si mi u krvi E7 prelaz na refren REF: ---------Am------------ Em7 Ako te odvedu cigani cergari --------Dm -------G -----------C--E7 ili te ukradu strasni haremski cuvari --------Am-------------Em7 ako te odvedu ja cu da poludim -------------Dm --------G----------C------E7 bez tebe ne umijem vise jutrom da se budim -----------Am -------------Em7 ako te odvedu sve ce da se srusi ------------Dm -------G---------C pamti me ko prijatelja cuvaj me u dusi ---- ------Am-------- G ----------F --Dm----E i onda kad mislis da je prekasno za snove...za sve Ja to na gitari sviram ovako iz a mola ,a akorde sam pokupio iz notnih zapisa . Ovo E\H ti je ustvari E dur s H tonom u basu t.j ne udaras po sestoj zici Am\C na a mol dodajes ton C t.j.trece polje pete zice Meni tako na gitari dosta dobro zvuci |
![]() |
![]() |
#4 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 10.12.2009
Mjesto: u kafani
Downloads: 34
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 8 puta u 6 Postova
Instrumenti: šipka
![]() |