|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Roland Svirate Roland klavijature? Pitajte šta Vas zanima! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#11 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 13.08.2008
Mjesto: Trstenik
Downloads: 618
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: Roland e80
![]() |
![]()
Pozdrav svim rolandovcima mene nema na forumu od kako sam uclanjen ali ne zamerite. Ja imam e80 i kada sam ga kupio hteo sam da izvrsimsamoubistvo
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 17.07.2008
Mjesto: Ljubljana,Varaždin, tu i tamo,posvud pomalo
Downloads: 76
Zahvalili mu 52 puta u 46 Postova
Instrumenti: Wersi Ikarus X1, Roland Fantom G6 , CME UF50
![]() |
![]()
Neznam zašto ali vidim na pomolu svađu i prepucavanje...
#13 |
Vredan član društva
|
![]()
Hvala duki1982 na pozdravima, samo napred!
|
![]() |
![]() |
#14 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 13.08.2008
Mjesto: Trstenik
Downloads: 618
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: Roland e80
![]() |
![]()
Ne pokusavam da izazovem svadju. Ja sam iz Trstenika inace i u nasem gradu ima 2 pa2x i 10ak pa800 i ko zna koliko pa serije uopste, hteo sam reci sledece da svi do jednog zvuce isto isto i isto, izasao neki set svi ga imaju, izasao drugi set i njega svi imaju, a niko nije seo da zagreje stolicu i da napravi nestosvoje nesto do sad nevidjeno itd. na rolandu nece nista samo da se napravi dok ne sednes i ne ocoravis, ali zvucis jedinstveno.
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Moderator
|
![]()
Ma nema potrebe da se svadja niko oko ove teme. Svaki aranzer (proizvodjac) ima nesto posebno na svoj nacin. E sad zavisi od ukusa sta se kome svidja. Ja konkretno nikada yamahu ne bih menjao, ali to ne znaci da ostale proizvodjace smatram nizom klasom, daleko od toga. A ako neko bas insistira na nekom konfliktu i prepucavanju, izvolite u rubriku "Demo snimci" pa iznesite svoje stavove.
![]() A sto se tice novog rolandovog aranzera, mislim da nece skoro nista izbacivati jer su E80 i G70 stvarno predobre masine. Ukoliko bude nesto izaslo, mislim da ce izaci zver sa odlicnom ritam masinom kao i do sada i bar 512 mb za semplove. Bice lepo to videti i cuti. ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Odomaćeni član
|
![]()
Da imam roland G70, na njega bi svirao 80% ritmova, a na tyrosu 3 bi solirao...Ukus ritam sekcije me vuče na roland G70...Uživam ga slušajući na forumu, ali snimci ovdje su jako rjetki
Dok su mi korgovi, od pa 50-80, 800, pa1x svi isti, uopće mi nema razlike... Što se mene tiće, novi roland uopće ne treba imati sampler ![]()
#17 |
Veteran
|
![]()
Po meni...nisu krive ni klavijature ni proizvođači, nego je problem vrsta muzike
![]() Jer 90% ljudi na forumu svira narodnu i turbofolk muziku, i svi odmah navališe na Korga, a ovih 10% Rolandovaca ili Yamaha,iznesu svoje mišljenje koje možda nema veze s tim tipom muzike ![]() Jbg...nebih sad da me krivo shvatite...
1.Mrzim žicaroše i razne oblike žicanja!!! 2. 3.Nemoguće želje ispunjavam odmah,a za čuda mi treba malo vremena. Promijenjeno od vingula (27.01.2010 u 00:24 sati) |
![]() |
![]() |
#18 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 10.07.2009
Mjesto: BiH
Godina: 37
Downloads: 1138
Uploads: 13
Rekao HVALA: 4
Zahvalili mu 33 puta u 32 Postova
Instrumenti: PA2Xpro,KORG TR,A.Git,el.Gitara,bass...
Interesi: Audio design,kompjuteri i elektronika
![]() |
![]()
Ja se ne kunem ni u jedan "natpis" na klavijaturi,ako hocu da kupim Rolanda,uzimam Rolanda,ako hocu da kupim Korga,kupim Korga i tako Yamahu i ostale prizvodjace
![]()
#19 |
KRVAVI
|
![]()
Ova tema polako gubi smisao(ako ga je uopste i imala),i ako uskoro neko ne da neki kostruktivan odgovor bice zakljucana.....
#20 |
KRVAVI
|
![]()
U stvari bolje da ja to odmah uradim,da se ne bi posle neko zalio kako je dobio ban i sl,a nije nista skrivio.....LOCK!!!
don't worry,be happy,and drink 'ladno Jelen pivo! Promijenjeno od neconix (27.01.2010 u 10:01 sati) |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|