|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Još malo pa ću da okrenem još jednu turu lopatanja...
![]() ...samo da mi malo popusti anestezija od zubara... ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Belaj boy
|
![]()
Opet pada ono bjelo govno!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
aaaaaaaaaaaaa grtal'ca se zaglaviiiilaaaaa
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Uploads: 21
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600
Interesi: Musika
![]() |
![]()
Upravo sad stigao sa ciscenja snijega.Ovako puno kao danas nisam dozivio za ovih 15 godina u Minhenu
![]() ![]() ![]() Dodato: Opet moram ici ajd u k...c,pa sto je dosta dosta je ![]() ![]() Promijenjeno od zeljko (28.01.2010 u 07:18 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 10.05.2008
Mjesto: Hadžići, Sarajevo
Godina: 31
Downloads: 1198
Uploads: 8
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 33 puta u 32 Postova
Instrumenti: Korg Pa50 i Yamaha Psr 620, Alesis QX49 midi controler
Interesi: Svirka, Računari, Tehnologija
![]() |
![]()
Evo da se pozalim i ja, danas igrajuci bilijar, sam povrijedio kaziprst na lijevoj ruci, jaran me udario kuglom grrrr....
![]() |
#6 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Evo da se požalim da sam pošteno obruko sinoć na tezgi...Gazda me tješi veli odlično je bilo a volio bi radije da sam u zemlju propao s kim sve sam moro da radim...Odavno veće bruke nisam imo,a što je najgore bila masa ljudi a meni se nije ni sviralo kad sam čuo kako mi "slavuji" pevaju...Ne ponovilo se...
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Glavu gore Alix,nije sve tako crno...ja sam siguran da si ti odradio sve perfektno kao i uvek a za "škripu Slavuja" sigurno nisi kriv...
|
![]() |
![]() |
#8 |
Glas Razuma
Registrovan/a dana: 12.05.2007
Mjesto: Sarajevo,BiH
Downloads: 333
Uploads: 15
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 166 puta u 143 Postova
![]() |
![]()
@Vaxter
Pa nije valjda tek sada kod vas izasao zakon,da prilikom voznje moraju biti upaljena oborena svjetla. Kod nas je to vec odavno....a ja sam napravio tako da cim upalim auto,pale se i svjetla.Tako da zaborava nema.... ![]() Inace,nesto se nezvanicno pricalo,da bi se to moglo i ukinuti. Da li ce,ne zna se..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Godfather
|
![]()
Pa, nashli se sada pametni da popravljaju ispravno...
Svi govorkaju po tv-u kako stari zakon o saobracaju nije bio dobar, i mora da se menja, a niko ne govori zashto... ![]() Najgluplja stvar je u vreme energentske krize uvoditi zakon da je obavzno troshiti vishe energije. ![]() Sav normaan svet ukinuo i uvideo da je budalashtina, a ovi sad uvode... ![]() Kada se globalno pogleda, i na duzi vremenski period, taj zakon odnosi vishe zivota nego shto spashava. Najjache, pre neki dan je bio najveci lanchani sudar u Srbiji ikad. 86 vozila. Bio i jedan manji od 30-ak... Eto novog zakona... ![]()
![]() |
#10 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
S n e g ! ! ! !
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |