|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Roland Svirate Roland klavijature? Pitajte šta Vas zanima! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#2 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Novi FantomG update OS 1.31 ??!
ftp://ftp.roland.co.uk/ProductSuppor...tom_g_v131.zip Dodato: ...Potvrđeno. Zvanično još nema objava, popravljeni neki određeni bugovi, ništa woow, al, opet kažem, još nisam pronašao što.. Promijenjeno od TomyCroSound (18.02.2010 u 22:24 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Nishki
|
![]()
Koliko vidim,samo su neke bagove sredili.
Bilo kakve vece promene se mogu ocekivati samo sa 1.4 OS-om!Ako ga uopste bude bilo! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 25.01.2009
Downloads: 104
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
dal netko ima ili zna gdje bi se mogli skinuti dobri samplovi ili ako je netko uspio od tvorničkih zvukova napraviti dobar hammond za pop i rock...ja već duže vrijeme to pokušavam al mi nikak ne uspijeva,sve mi zvuči daleko od onog kak hammond inače zvuči... trebao bi jedan bez leslija i jedan sa...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 01.04.2010
Downloads: 13
Rekao HVALA: 0
![]() |
![]()
pozdrav ekipa!
![]() pregledao sam cijelu temu i nisam nasao odgovor na ono sto mi treba iako sam vidio da je vec netko pitao istu stvar... kad sa sticka ubacujem samplove u fantoma onda mi nakon neke kolicine javi da je user memorija (50 mb) puna pa me zanima da li se to da 'usmjeriti' nekako na onu sample memoriju koje imam 544 mb i za koju sam i mislio da sluzi za ubacivanje samplova? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Naravno da da.
Samo ne znam kako ![]() Kako ubacuješ samplove, u wave obliku ? Pa ćeš slagat multisample? Ako je, dal je to sve jedan zvuk ili ih ima više, u tih 50mb? Mislim da je problem u tome što si vjerovatno upalio klav bez projekta, tj njen default projekt i pretpostavljam da zato ne sprema samplove na memoriju koju bi trebao. Probaj sačuvati projekt na stik, i uz taj projekt u import folder ubacit wave fileove i nakon što učitaš taj prj pokušaj importirat te samplove. Iako mi to nema logike za import bi trebalo radit, ovo može bit problem samo kod spremanja ja mislim. Dobro sam rekao na početku da ne znam kako :-) Ajd provjeri stanje memorije u sistemu piše li 544? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 01.04.2010
Downloads: 13
Rekao HVALA: 0
![]() |
![]()
da,da..samplovi su u wave formatu,od njih cu slagati multisamplove,ima vise samplova od kojih to slazem..pojma nemam sto se tocno nakrcalo u tih 50 mb user memorije
![]() spremio sam project i back-up na stick i vratio to i izvukao samplove iz import foldera ![]() u sample memoriji pise 544 mb,od toga mi je slobodnih 512 mb......nemam pojma zasto sprema u user memoriju,mislio sam da ta sluzi samo za songove koji su unutra vec,a da se samplovi spremaju na ram.. fora je sto u user manualu ne pise gotovo nista o tome jer su opciju multisamplinga uveli naknadno...ahhh... |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
fantom, fantomg, pitanja, roland, sempler, workstation |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|