|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Mikrofoni Mesto za one koji vole da pevaju ;) |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Moderator
|
![]()
Upravo sam probao C520 kao instrumentalni mikrofon, ozvucio sam harmoniku. No comment...On i Dynacord PSX802 daju takav zvuk da sam se odusevio! Jes' da sam radio na niskobudzetnim plasticnim 15-cama, al stvarno sam zadivljen. Ne smem da zamisljam kako li radi na Dynacord C150 drvenim kutijama...Znaci, jedan mikrofon mi je bio sasvim dovoljan za ozvucavanje diskanta, svaki ton se jasno cuo, i najdublji i najvisi.
Ako budete ozvucavali svoju harmoniku sa C520-kom, jedan mali savet...Nemojte bubicu skroz prilepiti uz deklu, cuce se udarci klapni i dirki. Odmaknite sundjercic od dekle (2,5 - 3cm). Pozdrav svima!
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
|
![]()
Dali mi može neko precizirati pravu razliku u zvuku sm58 i npr Wh30 xlr, jeli stvarno tako osjetno bolji?!
Imam namjeru kupit naglavni, ali se želim dobro raspitati pošto se radi o puno para Ja npr dosta razgovaram tokom svirke za gitaristom, pa kako to onda rješit ako imam naglavni?!
![]() |
#3 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 08.11.2005
Downloads: 2345
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
A kakva je razlika izmedju C-420 i C-520?
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|