|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Stalci Stalci za klavijature, zvučnike... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
BANANOVAN na sopstveni zahtev!!!
Registrovan/a dana: 06.12.2004
Mjesto: Sabac
Downloads: 688
Uploads: 14
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 42 puta u 39 Postova
![]() |
![]()
Ima li negde da se kupi fabricki X stalak manjih dimenzija za miksetu? Ne volim pravljene stvari, kad vidim stalak za klavijaturu "mala poljoprivreda", neka me jeza uhvati...
![]() ![]()
![]() |
#2 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 16.01.2008
Downloads: 1962
Uploads: 32
Rekao HVALA: 21
Zahvalili mu 41 puta u 34 Postova
![]() |
![]()
evo kako izgleda moj stalak za miksetu, fabricki je, namjenski
![]() ima kupiti u trgovinama sa muzickom opremom... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() |
![]()
Taj je zanimljiv, ko je proizvodjac, da pogledam malo po netu? Ima razlicitih, bas za miksere, neki deluju malo nesigurno, al nigde da nadjem klasican X... Evo nekih... Da, i treba da drzi Powermate, koji i nije bas lagan.
Ko peva zlo ne misli... A, ko misli, ne zna da peva! ![]() Promijenjeno od Millan (01.02.2010 u 13:29 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
|
![]()
Ja koristim klasican X stalak za klavijature, ne toliko visok, sasvim dovoljan da se ne moras savijati da bi "njakao" po potenciometrima. Rucni rad (dobar!) je u pitanju, decko iz Braniceva ih pravi i prodaje za cca. 2000-2500din. Sto se tice stabilnosti, drzao sam PA1X na njemu, i nije se pomerio
![]() Pozdrav
www.yu-midi.org - Pravi sajt za prave muzicare! Promijenjeno od skoricnik (01.02.2010 u 14:10 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Drugar foruma
|
![]()
I kao sto su vec mnogi rekli "X" stalak za klavijature je najjednostavnije i po meni najkulturnije resenje. Ja ga koristim takodje. Drzi PM1000/2 bez problema.
p.s.Taj moj "X" stalak je za dve klavijature, pa ponekad podignem i gornje rogove pa stavim laptop iznad miksera. Izgleda *ebacki ![]() Pozz...
![]() |
#6 |
![]() |
![]()
Ipak bih ja nesto malo nize oko 50-ak cm od poda npr., dobra opcija je ovo sto je gogspa80 postvio, ali ne znam ko je proizvodjac...
![]() Eto, prekuce sam imao stalak tipa 2 paketa parketa, opet nisu imali gajbu... ![]()
![]() |
#7 |
![]() |
![]()
Epilog price...
![]() Bio sam kod nekog kolege i razgovaramo o stalku za miksetu, kad on donese njegov da pokaze. Davno kad je kupovao neki FBT mikser, stalak bio pod "accessories", X fabricki, cak mu se i "noge" izvlace pa moze da se podesava i visina. Reko', e takav negde da nadjem, da kupim..., al' nema... ![]() Kad, zove me on posle par dana, da dodjem do njega, odem, a on odneo njegov stalak kod nekog lika koji proizvodi metalni namestaj i te stvari i uradio isti takav, samo sto na ovom nema mogucnosti podesavanja visine, jer sam mu ja u razgovoru i rekao da mi je to nebitno, i onako je ok visina... I tako da dobih stalak na poklon... ![]()
![]() |
#8 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 29.08.2010
Mjesto: Nis
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: KORG Pa800
Interesi: Samo muzika
![]() |
![]()
uzes lepo izmeris mixetu i olucis kakav bi volio stalak .kao sto kolege kazu najbolji je i najprakticiniji X stalak koji lako mozes napraviti potrebno je da znas da varis i sve je reseno na kraju kad sve to zavrsis i ofarbas stavis na kraqjevima gumene obruce da ne bi klizio po plocicama i slicno... POZZ
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Vredan član društva
|
![]()
U pravu si samo mi reci gde da nabavim te gumene obruce!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Doktor Nesa
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 336 puta u 312 Postova
![]() |
![]() ![]() lepo smisljen nacin za skupljanje postova!!!! gumene nogice,kako ti kazes obruce malo potrazi po radnjama gde se prodaju gumene stvari.
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|