|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Kutak za harmonikaše Pravo mesto, za pravo pitanje ;) |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 11.08.2008
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Ovdje se moze na ebay-u takodje vidjeti:*******************OBRISAN LINK************************tu stoji Firotti Klingelthal. Klingelthal je grad u istocnoj Njemackoj gdje se proizvodio Weltmeister. I uistinu, ta je harmonika opticki 100% Weltmeister.
Takodje se u Klingelthal-u proizvodio manje poznat model "Stradella" U zadnje vrijeme kinezi daju svojim proizvodima masovno italijanska imena- pogodite zasto?!?! A sada malo logike: ako je ta Bonetti harmonika ponudjena na ebay-u za 650 Dolara, onda je tu sadrzan porez za drzavu, ebay provizija, pa i trgovac hoce da zaradi, tako da fabrika koja je tu harmoniku proizvela ima zaradu nekih 250 dolara a mozda i manje. Ja se sad pitam koji ce italijanski proizvodjac proizvesti harmoniku od 120 basova za taj novac?!? Dakle to moze samo biti "made in China" , a o kakvom je kvalitetu rijec, mozete sami da predpostavite! (Molim adm. da ovaj moj post spoji sa mojim zadnjim. Hvala. skoro svaki puta mi se desi da post bude postavljen iako nisam zelio tj. gotov sa tekstom. Ne znam zasto je to tako. Ili je moja tastatura blesava ili je mene pregazilo vrijeme. :-) pa se ne snalazim sa ovom kompleksnom tehnikom. I onda kada pokusam da editujem , onda mi dodje neko upozorenje na engleskom , a ja ne znam taj jezik, shit. EDIT: A da vi za početak pročitate pravilnik i vidite šta je dozvoljeno a šta nije?! Linkovanje sajtova nije dozvoljeno,osim od zvaničnog priozvodjača a ebay i ostali oglašivači to nisu prema tome... Ako ste želeli nešto da pokažete,slika bi bila sasvim dovoljna... Promijenjeno od Vule (02.02.2010 u 14:24 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 14.07.2004
Downloads: 329
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 6 puta u 5 Postova
![]() |
![]()
@Mladenkom,
tu stoji da je po talijanskom dizajnu pravljena, a ne da je i proizvedena u Italiji. Znaci najvjerovatnije se radi o nekom Kinezu! Mozda da kontaktiras radnju i da pitas gdje je proizvedena. Poz |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 18.05.2009
Mjesto: kragujevac
Godina: 54
Downloads: 337
Uploads: 44
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 13 puta u 13 Postova
Instrumenti: pa 80,korg le
![]() |
![]()
Posto stalno putujes,najbolje je da je pronadjes u nekoj radnji i probas.Naravno,ako je to izvodljivo.Mora da je ima na nekom mestu gde je mozes videti i probati.
Ovako,samo nagadjamo... |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|