|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Saveti za bolju svirku i bolji bakšiš Svi želimo da zvučimo bolje, ni neka crkavica nije na odmet. |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Gazda bio gitarista i to dobar
![]()
![]() |
#2 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Brate Maki...pa ni oni to ne mogu da provale gledanjem...
![]() ![]() Milion puta sam slušao muzike kojekakve i tek posle ko zna koliko vremena provalim da su matrice i to po muzici a ne po prstima,namazali se muzikanti ... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
|
![]()
da neko ne shvati pogresno od kolega koji sviraju aranzere,zato sam ja ipak za bendovsku svirku,gde imas 7 ljudi i "cepaj mile"...niko ne moze da kaze da se neko folira ili ne svira,a znam ljude koji uzimaju jake gaze na foliranje i na dobru pricu...to su klasicni po meni "muzikanti prevaranti"
![]()
![]() |
#4 |
Vredan član društva
|
![]()
ko nije za zivi band,ali koliko ima lokala koje ce dobro da plate 7 muzicara,nije fora samo da ides da sviras,vec koliko ci placen za to.ps.onaj ko zivi profesionalno od muzike mislim da me razume.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Banovan!
Registrovan/a dana: 03.12.2010
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]() Citat:
Dodato: E rajo da vas jos nesto upitam kad se cifra oko cijene.......reci te vi meni ako gazda lose prodje onda kuka a ako dobro prodje hoce li on ikad nabaciti sta na cijenu koju ste rekli moje je misljenje da nece...........prema tome ja mislim da ni gazde nisu uvijek postene........ti njemu rekao cijenu od 50,100,200...eurica ona ko dobro prodje nece nista vise naplatiti...a ako lose prodje onda ce kukati....mislim da i ove gazde danas sami ne znaju sta hoce vise.... Promijenjeno od PASHAGA (13.01.2011 u 15:57 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 10.09.2007
Downloads: 1459
Uploads: 2
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
![]() |
![]()
Po meni nekog odredjenog patrona za pravljenje cijene i nema.
Gotovo svaki put razlicite cijene,.. Sve zavisi od organizatora,i koliko se mogu pruziti. Ukoliko je doza mala,onda i ja tako postupim: 1.Umjesto nas trojice smanjim na dvojicu ili cak sam. 2.Umjesto ozvucenja sa bas binovima i extra 4 kutije,nosim samo dvije. 3.Pauziram vise,zbog toga sto je teze odraditi tezgu sam itd. Znaci za organizatora koji malo daje i tako reci cijenka se i prosi postoje sankcije. To i vama predlaze. Pozdrav... |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio simonovic za ovaj koristan post: | PASHAGA (13.01.2011) |
![]() |
#7 |
Vredan član društva
|
![]()
simonovic svaka čast i ja tako radim i uvijek ima posla.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 09.11.2011
Downloads: 72
Uploads: 0
Rekao HVALA: 3
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Odomaćeni član
|
![]()
Evo ja ću možda malo povisit cijenu sa forom da plaćamo porez, i da neće biti problema ako naleti inspekcija...
Druga stvar, sviramo sve uživo, to neko puno cjeni, pa se dobar glas daleko čuje Prvo si gradiš kvalitetu, osnuješ svoj brand, a time ti raste cijena, pa radiš što hoćeš A svirati sa bendom, to mi nije za silu, jer u mom kraju ima dosta jakih bandova, a malo poštenih Duo sastava
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|