|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
White Noise
Registrovan/a dana: 20.08.2009
Mjesto: Skopje, Makedonija
Godina: 34
Downloads: 1324
Uploads: 32
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 368 puta u 331 Postova
Instrumenti: Yamaha Montage M7, MODX8, P115, Mainstage, NI Komplete, Korg PA500, Casio itd...
![]() |
![]()
Ja bih rekao da je bolje preko "USB card reader" da se stavljaju setove na karticu. Preko USB kabla kopira se previse bavno - Provereno! A sa citaca za memoriske kartice kopira se pobrzo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 22.06.2007
Mjesto: Novo Virje-HR
Downloads: 538
Uploads: 3
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 11 puta u 10 Postova
Instrumenti: Korg-PA500
![]() |
![]()
Neznam kolega, kod mene to ide jako brzo ja jedan set na SD card brebacim u dva sekund.
Recimo kad mi se otvori SD na kompu jednostavno prenesem taj set na SD i to je to a nemoram da vadim SD iz pa500 pa opet da ga guram upa500 i tako neznam koliko puta,ja mislim da to vadjenje i umetanje kartice traje mnogo duže nego prebacivanje pomoču kabela,a i jeftinije je jer kabel dođe nekih 5eu. neznam možda griješim a možda i ne,no svatko ima pravo na svoje mišljenje. Pozdrav. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
White Noise
Instrumenti: Yamaha Montage M7, MODX8, P115, Mainstage, NI Komplete, Korg PA500, Casio itd...
![]() |
![]()
Hehe ne bunim se ja druze, i postujem tvoje misljenje. U ostalo i ja jos nisam kupio card reader, i ja koristim USB kabla vec celu godinu. Samo dosad sam imao zivaca pa sam ga cekao odsad planiram kupiti card reader. Ovde u Skopje kosta oko 5 evra card reader a 2 evra kabal. Jedan set za pa500 brzo ide al nekad hocu povise da prebacim a moram da ga cekam. Inace OK je i kabal.
pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Drugar foruma
|
![]()
kolega ja sam sebi uzeo sd karticu i citac za sd karticu ....citac je kao malo veci usb stik...ubacis ga u racunar snimis na karticu setove i jednostavno karticu stavis u klavijaturu....ucitas sd i prebacujes sta ti treba....tako ja radim ....jos snimim na karticu jedan set da mogu citat u DIRECT SD.....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 22.06.2007
Mjesto: Novo Virje-HR
Downloads: 538
Uploads: 3
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 11 puta u 10 Postova
Instrumenti: Korg-PA500
![]() |
![]()
@acekorg.
Ako se uzme u obzir dobra je i jedna a i druga solucija slažem se sa tobom. Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 02.02.2010
Downloads: 6
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: Korg PA500
![]() |
![]()
Jel postoji neki adapter usb host to usb device di preko utora klavijature stavim taj adapter i u taj adapter ubacim stick...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
White Noise
![]() |
![]()
Ako sam dobro razumeo sta si pitao, hoces da stavis adapter u USB prikljucka na pa500, pa u adaptera card reader sa memorisku karticu?
Pa druze u pa500 imas Slot za memorisku karticku ne treba ti adapter za da je ubacis. Samo karticu ubodnes u slota na zadnju stranu klavijature. Card reader ti je za u kompjuter. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 02.02.2010
Downloads: 6
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: Korg PA500
![]() |
![]()
A kad budem kupova sd karticu od koliko mi je memorije dosta..?
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|