|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Dodatna oprema Sample kartice, memorije, expanzije i sl. |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
verovatno o Pa80
![]() |
#2 |
Drugar foruma
|
![]()
Hvala svima na pomoći ali Vaš kolega Jazz je rjesio problem i to onako ljudski
![]() ![]() ![]() ![]() CraZyKORG upalim sint, stavim FC, upali se "disk write" na par sec i to je to.Odem u program ali mi nece da prikaze da je prihvatio FC ne pali se ona crvena gornja lampica ( treba da gore dvije lampice kad ima FC), znaci nije je prepoznao. -Cekao sam i da se ohladi , ali ništa sve isto. Stavljao je kad je sint bio ugašen i onda ga upalio ali ništa. Nisam stigao da odradim ovo što je Fico naveo ...jbga kasno sam pročitao post.
![]() |
#3 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.10.2009
Mjesto: Beograd/Pancevo
Godina: 35
Downloads: 68
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 4 puta u 3 Postova
Instrumenti: KorG Pa80
![]() |
![]()
Kako god prijatelju,samo da si ti problem resio.
Drago mi je. Uzivaj... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pravi prijatelj foruma
|
![]()
gega...verujem drug da taj citac za karte moze da se koristi za sve memorijske karte koje se danas koriste od mobilnih telefona do foto aparata a iako ima leziste za fles korgove karte od PA80 nece procitati.Isto bi bilo kad bi uzeo PCMCA adapter u koji se ubacuju memorijske karte i stavio neku kartu u njega i ubacio to u korg ,on to nebi prepoznao .Nema koje variante ja nisam probavao dok sam imao PA80 .Posto sam znao da Jazz koristi PA80 kao i verovatno jos IX 300 napisao sam mu jedinu soluciju ako sint ne vidi karte sta je resenje .U medjuvremenu sam mu i poslao programcic jer ga verovatno nije naso u downloud sekciji nek se mu nadje .Ako trebadne jos nekom program za formatiranje nek javi ili nek potrazi na forumu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|