|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Muzički Software Sve što Vas zanima o radu sa nekim muzičkim programom koji nema sopstveni podforum... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Veteran
|
![]()
puno puta se pisalo o tim stvarima i o MIDI kablu i USB MIDI kablu, povezivanju kompa sa klaviaturom i o softwerima...ima opcija SUCHE u koju je dovoljno upisati samo riječ MIDI...sajt odama baca temem sa takvim stvarima,vrlo jednostavno i korisno i logički napravljeno
![]()
![]() |
#2 |
AJ LAV KORG
Registrovan/a dana: 09.12.2009
Mjesto: Srbija
Godina: 42
Downloads: 940
Uploads: 3
Rekao HVALA: 289
Zahvalili mu 179 puta u 165 Postova
Instrumenti: korg pa3x
![]() |
![]()
ja sam trazio, i nemoj odma da mi lepite banane nisam uspeo nista da nadjem vezano na tu temu a iskreno me oci zabolese od citanja kojekakvih postova.... aj ako neko nadje nek zalepi ovde link od te teme, pozz.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Samo malo više kreativnosti i truda a manje pokušaja da se ispadne duhovit i sve se može pronaći...postoji ovaj Forum duže nego što se neki i bave muzikom,vredne kolege su pisali o svemu...
http://www.yu-midi.org/forum/showthr...=soft+sempleri ...lepo pročitaš npr ovu temu pa se pitanjem nastavite lepo na istu i onda sve to ima svoj smisao,početak i kraj a ne svaki dan po neka nova tema a ni jedan odgovor... Ovo je samo jedna od tema,još ih ima...nemoj neko da mi zatraži da mu pronadjem još koju,rizično je... ![]() Promijenjeno od Vule (16.02.2010 u 04:17 sati) |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio za ovaj koristan post: | nikadvisekorg (16.02.2010) |
![]() |
#4 |
Moderator
Registrovan/a dana: 13.07.2008
Downloads: 5217
Uploads: 19
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 135 puta u 123 Postova
Instrumenti: Korg PA 4X 61
Interesi: muzika
![]() |
![]()
Evo posto ljudi slabo stavljaju demoe sa tim soft semplerima stavicu ja u toku noci jedan mali demo u moju demo sekciju pa da vidite kako sve to izgleda "live". Objasnicu sve tamo pa koga zanima neka pogleda.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|