|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Mobilna telefonija Sve o mobilnim telefonima i njihovoj propratnoj tehnologiji |
Pokaži Rezultat Ankete: koji telefon mi preporucujete? | |||
Nokia 6303 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
12 | 70,59% |
Samsung S5230 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
5 | 29,41% |
Glasač: 17. U ovoj Anketi ne možete više glasati |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.10.2009
Mjesto: Beograd/Pancevo
Godina: 35
Downloads: 68
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 4 puta u 3 Postova
Instrumenti: KorG Pa80
![]() |
![]()
Nokia,definitivno.
- Da se kladimo da ce pre SAMSUNG nego NOKIA da te smori. Uostalom,uverices se sam. Kako god da izgleda : Bices nalozen par dana pre svega na izgled,posle na mozda neke funkcije,a kada te prodje period i krenu opet svirke o telefonu neces ni da razmisljas. Mada,svaka promena u zivotu,lepo dodje. - Ne moze tebi niko da nametne sta ces ti da uzmes. Jednostavno,slusaj svoje srce i to je to. Cao. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
Jos jedan + Nokiji:
Nokijin "File Manager" je mama sto se tice tekstova. Ja licno koristim trenutno na 5800XM, a koristio sam i na N95 i na 6220C tekstove pesama, kao na nekom Pocket PC. Imam 1500 tekstova, svaki zasebno otkucan u *.txt formatu. Ukljucim file manager, pustim pretragu, tekst pronadjen za cca. 5s. Na Samsungu tu opciju nisam uocio, a probao sam mnogo java file managera. Neki od njih imaju search opciju, ali ona traje 5min, plus otvaranje teksta oko 1min.
![]() |
#3 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Bane ako mene pitas pogledaj neku Noki iz E serije tipa E55 ili E71 i zavrsio si posao
![]()
![]() |
#4 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 15.02.2008
Mjesto: Srbija
Downloads: 249
Uploads: 28
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 13 puta u 11 Postova
![]() |
![]()
isj..kasno..
![]() hvala vam drugari.. uzeo sam NOKIA 6303 classic. danas sam u telenoru pitao prodavca sta mi predlaze od tih od kojih se dvoumim. on se nasmejao i rekao da ne razmisljam i da uzmem nokiu, kaze da ovaj samsung nemaju vec 20ak dana jer se ne trazi pa ga nisu ni porucivali iz beograda. telefonom sam zadovoljan na prvu loptu, samo pricam i pisem, te slabo koristim ostale funkcije, pa je onda izgled presudio jer mi je onako jednostavan, pravi momacki ![]() thx jos jednom ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
Registrovan/a dana: 13.07.2008
Downloads: 5217
Uploads: 19
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 135 puta u 123 Postova
Instrumenti: Korg PA 4X 61
Interesi: muzika
![]() |
![]()
Dobar si telefon uzeo, nemoj uopste da se sekiras. Moj zadnji samsung je bio cini mi se D600, i jako sam se razocarao sa onim slide mehanizmom koji se zacas rasklimao, a posle par meseci i pokvario. Sad koristim isto nokiu 6120 classic i super mi sluzi, a za koji mesec cu kao kolega skoricnik da uzmem na ugovor 5800 xpres music, i onda sam miran dve godine opet. Pogotovo me raduje sto sam video da 5800 ima wifi, a imam bezicni ruter kuci, auuuu miline surfovanje iz kreveta hehehe....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.10.2009
Mjesto: Beograd/Pancevo
Godina: 35
Downloads: 68
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 4 puta u 3 Postova
Instrumenti: KorG Pa80
![]() |
![]()
@ SkoricNIK : Slazem se,u podpunosti.
- @ GIBANICE : Cestitam,drago mi je i neces se pokajati. Provereno,tako da sad imas novi mobilni,bices happy. ![]() Taj osecaj je strasno dobar. Uzivaj brate. |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|