|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 06.02.2010
Mjesto: Negde
Godina: 30
Downloads: 19
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: Yamaha PSR
Interesi: Sport,muzika,surfovanje(po netu)..
![]() |
![]()
Ulazi haker u mesaru i trazi kg mesa:
Mesar:Hoces da ti narezem? Haker:Jok,stavi mi na flash.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 29.07.2009
Mjesto: C:Program files
Downloads: 671
Rekao HVALA: 30
Zahvalili mu 11 puta u 10 Postova
Instrumenti: Korg Pa500
Interesi: Muzika...
![]() |
![]()
@Boss
Ovaj je vrhunski majke mi... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 06.02.2010
Mjesto: Negde
Godina: 30
Downloads: 19
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: Yamaha PSR
Interesi: Sport,muzika,surfovanje(po netu)..
![]() |
![]()
Hehe,drago mi je kad mogu nekog da nasmejem...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 03.05.2009
Downloads: 0
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
Ide plavusa na logorovanje s drustvom i dobije zadatak da upali logorsku vatru. Uzme sibice i pocne paliti ali nijedana da se upali. Dodje vodic drustva i pita:
- “Hej, ti imas vidim nekog problema s paljenjem sibica?” A ova odgovori: - “Ma nemam pojma sto sad nece, kuci sam ih sve probala i sve su radile.” ![]()
![]() |
#5 |
Banovan!
|
![]()
ovo je ubjedljivo najgluplji vic koji sam cuo:
dolazi sin iz skole i zali se ocu: "tata, danas su me osmorica prebili u skoli, jedva sam dosao do kuce..." kaze mu otac: "koliko rece da ih je bilo?" sin: "osam". tata: "e na ku*cu te nosam"... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 18.12.2007
Downloads: 57
Rekao HVALA: 19
Zahvalili mu 22 puta u 19 Postova
![]() |
![]()
Jedan dnevno-politički, aktuelan na ovim našim prostorima...
Izašao Dodik iz zgrade Vlade i otišao u Gospodsku, prišao izlogu, gledao i počeo da plače!? Prišao policajac i sav zabrinut upita: -Gospodine premijeru šta se dogodilo, zašto plačete? Ovaj tužno odgovori: -Gledam kako je sve skupo i žao mi ovih naših penzionera, razmišljam kako jadni jedva sastavljaju kraj sa krajem sa svojim mizernim penzijama... Vidjevši uplakanog premijera prilazi i zabrinuti penzioner te upita policajca: -Šta se dogodilo, zašto plače premijer??? Policajac izvadi pendrek poče tući penzionera i derati se: -Zbog tebe plače pizda ti materina, zbog tebe...
Ibro nije htio para, Ibro će vazda bit' fukara,-neki odmah počeše da blate Ibrin lik, al' samo prava raja je znala u čemu je trik: Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je "defakto" umjetnik! Svaćaš??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 06.03.2009
Mjesto: .at
Downloads: 234
Uploads: 12
Zahvalili mu 31 puta u 29 Postova
Instrumenti: keyboard
Interesi: Auta i sve oko auta i muzike
![]() |
![]()
Dvije plavuše kupuju karte u pozorištu.
- "Za Hamleta?", upita blagajnica. - "Ma ne, za nas dvije!" ------------------------------------------------------ Sreli se lopov i pijanac u parku. I onako počne priča kad će ti lopov: - "Znaš prijatelju, ja sam ti kleptoman." - "A šta ti je to?", reče pijanac. - "Ma to znači da ja volim da klepam ljude, tj da kradem." A na to će pijanac: - "Ma prijatelju i ja sam ti klaustofobičan." - "A šta je to pajdo?" zapita lopov pijanaca. Kad će ti pijanac: - "Ma to ti je strah od zatvorenog prostora. Npr. krenuo si u kafanu al' te je strah da je zatvorena." ------------------------------------------------------------------------------------ Medjunarodna ljubav je kada indijanac rusku groficu nemackog porekla u japanskom hotelu americkom brzinom francuskom strascu bosanski po**be. ------------------------------------------------------------------------------------ - Šta bi u današnje vrijeme bio rimski imperator Julije Cezar? - Golman u Interu! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 03.05.2009
Downloads: 0
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
Dosao Perica kuci, i kaze tati : Tata imam jednu dobru i jednu loshu vest ! .. Kaže tata : Koja je dobra? Na to ce Perica : Ostavio sam drogu! Odgovara tata : A losha ? Perica : Samo neznam gde !
![]() Šta je to: TI TI TU TU TU ?? Mujo u engleskom hotelu narucuje dva čaja za sobu 222 ![]() Infarkt kakav god da je, od srca je... ![]()
![]() |
Favoriti |
Oznake |
smesno, vicevi, zajebancija |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|