|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Demo snimci Pravo mesto da postavite svoj demo... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 19.02.2006
Mjesto: Njemacka/Makedonija-Kavadarci
Godina: 55
Downloads: 921
Uploads: 5
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 9 puta u 8 Postova
Instrumenti: Korg Pa2x /Korg M3 61XP/ Triton Le
![]() |
![]()
Bravo...super odsvirano...imas jako dobra tehnika sviranje....
Sledeći član vam se zahvalio Gago za ovaj koristan post: | Dacky1984 (01.03.2010) |
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 23.01.2009
Mjesto: Prijedor
Godina: 56
Downloads: 883
Uploads: 28
Rekao HVALA: 37
Zahvalili mu 106 puta u 97 Postova
Instrumenti: klavijature i gitara
Interesi: Ribolov
![]() |
![]()
Dobar si,nema šta.Nisam južnjak,ali čujem.Pozdrav!
|
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio makso68 za ovaj koristan post: | Dacky1984 (01.03.2010) |
![]() |
#3 |
Drugar foruma
|
![]()
Hvala svima na komentarima, ovo sam snimio onako bez veze na brzinu cisto da isprobam kako ide to sa postavljanjem snimaka itd... Kad budem imao vise vremena (hehe uhvatio sam samog sebe da lazem sa ovom izjavom za vreme hehehe) snimicu nesto bolje. E da, sto se tice sample-a sax-a tog dana kada sam postavio snimak sam bas sample-ovao sax od jednog starijeg cige iz nisa (Iva Bracic, nislijama poznat), i onako nije lose ispalo mada sam ga sada sredio onako po mom ukusu itd... U svakom slucaju bice jos snimaka
Jos jednom drago mi je da Vam se snimak svidja i veliki pozdrav svim forumashima !!! Promijenjeno od Dacky1984 (27.02.2010 u 23:56 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 20.07.2007
Downloads: 765
Uploads: 36
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 18 puta u 18 Postova
![]() |
![]()
Dacky1984
Ako ti je ovo godište (1984) onda svaka čast, pa ti i sempliraš! Ja ni pipnuo tu opciju... Bravo i samo naprijed. Pozdrav |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio dominik za ovaj koristan post: | Dacky1984 (01.03.2010) |
![]() |
#5 |
Drugar foruma
|
![]()
Evo jos malo mojih snimaka onako iz sobe u kucnoj varijanti. Posto sam ja iz Nisa rekoh ajde malo da snimim taj nas juznjacki melos (macedonia) pa izvolite ako Vam se svidja :-)
Zajdi zajdi by Dalibor Aleksov (korg pa1xpro) Promijenjeno od Dacky1984 (01.03.2010 u 01:58 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Drugar foruma
|
![]()
thanx :-)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 07.07.2006
Mjesto: Macedonia
Downloads: 374
Uploads: 6
Rekao HVALA: 6
Zahvalili mu 39 puta u 20 Postova
Instrumenti: trenutno Pa 800
![]() |
![]()
Odlicno Bravos, Reci mi nesto oko saksafona.Dali mogu dobiti taj sempal i pcg za njega mnogo mi se svidja.Pa mozemo nesto razmeniti imam dosta toga oko Pa1xpro
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Drugar foruma
|
![]()
Evo drugari jedan REFRESH od mene posle 100 godina
![]() Dodato: Cisto mali komentar Ivan Stepanovic - Mrcko (Korg Pa80) - background Dalibor Aleksov - Dacha (Korg Pa1xPro) - lead video: Sony (cybershot) in Serbia, Nish 2011 sound: (Zvucnici klavijature Korg Pa80) Zezanje kod mog druga Mrcka koji me je naterao da posle 100 godina uzmem ponovo klavijaturu da malo sviram, posto se inace vise ne bavim aktivno muzikom. Feel free to comment Pozdrav iz Nisha !!! Promijenjeno od Dacky1984 (27.07.2011 u 22:33 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|