|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Studio - Uradi sam Kompletna postavka kucnog ili pro studia, oprema, prostor, izolacija... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Sad ću jedno pametno pitanje;
Što je UAD ?? Često sam to susretao po forumima, al mi nije upalo u oko., malo sam googlao, ništa konkrento, trebam nešto "naški" da skužim čem to zapravo služi... Vidim da je kartica, al nema ulaza nikakvih pa mi nije jasno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Tomo,to bi bila lepa nova tema,šta misliš? Pa da nam neko stručan to sve obrazloži...
A da se ovde zadržimo na starom pitanju... |
![]() |
![]() |
#3 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
A jesi opasan :-)
Pa staro pitanje bilo bi "komponente za studio", UAD je blisko povezan s tim. Mislim da nije oftopic... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Godfather
|
![]()
Opis istog bi dakako bio...
![]()
![]() |
#5 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Evo u kratkim crtama da objasnim sta je UAD . . . UAD je posebna efekt kartica koja se kaci na plocu i na njoj se fabricki dobija osnovni paket efekata i plus mozes dograditi jos mnogo efekata koje kupujes zasebno!Interesantno kod Uad kartice je to na njoj imas odradjene imitacije nekih od najboljih efekata svih vremena,preko kompresora,Eq,Reverba i mnogo toga . . .Kada bi sve te efekte kupovao efekat po efekat trebalo bi ti jedno 200000 dolara a ovako imas verne imitacije za mnogo mnogo manje para!Ko se malo razume u produciranje i aranziranje zna da koriscenje efekata ponajvise opterecuje procesor i radnu memoriju pa samim tim sto se ova kartica zasebno povezuje olaksava rad racunaru i dobijas uz to vrhunske efekte!Imam ga i prezadovoljan sam sa njim mada je izasao UAD2 ja nemam jos uvek nameru da menjam moj
![]() Sto se tice ovog opremanja studija Eko ta lova ti je sasvim dovoljna za rad i opet ti ponavljam da uzmes malo literature i nadjes nekog iskusnijeg ko je u poslu da te malo uputi u sve to i bice sve ok!Ako treba postavicu linkove od pevaca ili pevacica za koje znam gde i kada su snimali svoje pesme na mikrofonima od 200e i da ne nabrajam sad u kakvim uslovima i pesme su hitovi a niko nema ni u podsvesti da su snimane u nekom eto onako malo doteranom dnevnom boravku . . . Mogu i da na nabrojim i ko i gde ih je snimao,da privatno pokazem snimke sa mobilnih telefona u toku snimanaj i slicno ?Samo ako treba eto tu sam ![]()
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|