|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Saveti za bolju svirku i bolji bakšiš Svi želimo da zvučimo bolje, ni neka crkavica nije na odmet. |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 28.05.2008
Mjesto: Preko sedam mora
Downloads: 1025
Uploads: 5
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 62 puta u 54 Postova
Instrumenti: KORG pa50,Futura nordiska piano,Classico gitara,Weltmeister Stella
Interesi: Muzička i video produkcija,razglasi,rasvjeta,stage
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
@d3llbQy_DM
Pjevacicu vozio ko i mene, njen otac. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Belaj boy
|
![]()
-munjabend-Brate moj,pa,koje je to mesto da ga zaobilazimo u sirokom luku.To je bas tanko.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Nishki
|
![]()
Neznam sta da vam kazem,ali ja sam povecao cenu za duplo!!!!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Kao kod kuće
|
![]()
Bogami i meni skocila vise nego duplo,bogu hvala.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Nishki
|
![]()
Samo da ne bude duplo-golo!!!!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Kao kod kuće
|
![]()
Ne brini,sve je pod kontrolom.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Nishki
|
![]()
Ma ne sumnjam za tebe kad te finansira JK!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 27.01.2009
Downloads: 137
Uploads: 0
Rekao HVALA: 15
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
Mi smo iz Linza (Austrija) i sviramo Zabavni-, Narodni-, Rock- i Diskoprogram. Nas je pet u bendu (Band "Ko Smeta?" Pogledajte na Youtube :-)).
Za diskoteku izmedju 1000 - 1500 EUR (za novu godinu cak 2000 - 3000 EUR) Za Kafice izmedju 500 - 800 EUR (itekako rijetko sa 5 clanova) Svadbe nesviramo. Sviramo po programu. I ja mislim da je veoma bitno da se podcjenivas. Bolje je ponekad odbiti svirku nego svirati za bagatelu. Bolje je jednom odsvirat za 200 EUR nego pet puta za 40 EUR (transport, benzin, vrijeme itd.) To znaci! Umri dostojanstveno .-) |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio Emilio25 za ovaj koristan post: | nikadvisekorg (12.06.2010) |
![]() |
#9 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 27.09.2007
Downloads: 726
Uploads: 6
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
![]() |
![]()
jeftabgd prijatelju u zrenjaninu je pustos totalna dok vama skacu cene nama ovde padaju mozes da sviras ko kemis kad nevredi.ima ljudi koji jos uvek drze cenu i oni ili sede kuci ili rade sastrane.namnozilo se ljudi koji rade na fajlove.orali njivu i resili vise nece,kupili spravu i nafatirali se midija za dzabe.odrade celu svadbu sa midijima.tako da se neki puta zapitam vredili uopste svirati i vezbati ko ludak svaki dan.dodje mi da prodam klavijaturu i da kupim zlatnu motiku
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|