|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]() ![]() ![]() ![]() Gde nadje Elenu da bolje peva od ove... ![]() ...al kad kazes "subjektivno misljenje" onda postujem ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Registrovan/a dana: 13.07.2008
Downloads: 5217
Uploads: 19
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 135 puta u 123 Postova
Instrumenti: Korg PA 4X 61
Interesi: muzika
![]() |
![]()
Bogami, ja se slazem isto sa kolegom dell-om. Ova devojcica Alma Subasic ubija sada, a sta ce biti za par godina, ne smem ni da zamisljam. Bice bez konkurencije. A Zorica Brunclik... ja mislim da je ona i dan danas klasa za ove nove pevacice.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 18.12.2007
Downloads: 57
Uploads: 0
Rekao HVALA: 19
Zahvalili mu 22 puta u 19 Postova
![]() |
![]()
O ukusima ne vrijedi raspravljati ali porediti ovaj studijski snimak Elene Velevske sa Anetinim pjevanjem uživo je...
![]() P.S. Alma Subašić je već par godina prisutna na radiju i televiziji tako da se ne može reći da je neafirimisana, svaka joj čast i poštujem to što radi i smatram da je pred njom blistava karijera ali opet od nje nisam čuo ništa sem sevdaha... P.S.II. Ova bugarka je već viđena kako sa Bregom ove godine osvaja Guču... ![]()
Ibro nije htio para, Ibro će vazda bit' fukara,-neki odmah počeše da blate Ibrin lik, al' samo prava raja je znala u čemu je trik: Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je "defakto" umjetnik! Svaćaš??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Veliki prijatelj foruma
Registrovan/a dana: 05.03.2009
Mjesto: BEC, Kucevo
Godina: 52
Downloads: 230
Uploads: 24
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 60 puta u 56 Postova
Instrumenti: S910, MU50, W7, JV1010
Interesi: muzika, pc-igrice
![]() |
![]()
to marnele
na tsonevu sam mislio, mogao si samo da ubacis onaj klip gde se ona prvi put predstavlja ziriju ... to je onaj klip gde nevena peva razlicite zanrove a pocinje sa jednu narodnu bugarsku pesmu, koja nikako nije jednostavna da se odpeva - tu me je potrefio shlog ![]() steta sto sada snima neke tehno zaebancije a bila bi kraljica za narodnu burgarsku muziku ... Dodato: na ovaj snimak od nevene sam se najezio (i gore i dole ...) ![]()
![]() Promijenjeno od Sejox (03.03.2010 u 23:42 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Vredan član društva
|
![]()
Gago brate imam jedan snimak odavno i u tom snimku pise pevacica Jelena makedonka.Zato sam te i pitao kako se zove ova pevacica, a mnogo se lice.Inace ne mogu da se setim benda kako se zove sa kim je radila, ima ih na yutube sviraju instrumental djelem, djelem.U tom snimku sto imam ja svira pratnju klavijaturista sa repom na rolandu g 600, drugi solo klavijaturista na kurcvel klavijaturi, celavi bubnjar i saksofonista.Opasno je otpevala i ja mislim da je to bas ona ali je na mom snimku sto sam ja dobio najverovatnije pogresno napisano.
Svaka joj cast za pevanje!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Odomaćeni član
|
![]()
Nadjite mi pevacicu koja ce da odpeva ovo:
(tacnije 1:36-1:37min) Venera je dala naslov pesmi "macedonia song",sta nema veze,znamo od kud potice pesma Sojka ptica ![]() Evo vec nedelju dana razmisljam kako da nazovem ovo sto je odpevala,nemam ideju.....neka bude "magija"...uzivajte
"Why there is no such thing as RMS watts or watts RMS' and never has been" Promijenjeno od Sejox (05.03.2010 u 01:35 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 19.02.2006
Mjesto: Njemacka/Makedonija-Kavadarci
Godina: 55
Downloads: 921
Uploads: 5
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 9 puta u 8 Postova
Instrumenti: Korg Pa2x /Korg M3 61XP/ Triton Le
![]() |
![]()
Mozda misle ako je pesma u 7/8 ritam, onda je sigurno Makedonska
![]()
![]() |
#8 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Uploads: 21
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600
Interesi: Musika
![]() |
![]()
Meni bas ni jedna od ove tri nisu bolje od ove,mada ova mala Subasic ima fin glas gledao sam je jos od prije i u ovom snimku se cuje da jos treba da uci.
Slazem se sa time da je jos mlada i da ce biti dobra pjevacica jednog dana ako joj ostane posle puberteta ovakav fin glas ili se ne uda za neku budalu koja ce joj zabraniti da pjeva ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|