|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Zvučnici Ono što treba da da dobar zvuk |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 15.12.2008
Downloads: 23
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
![]() |
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
sad kad sam procitao ovu temu mogu vam reci da ste mi samo odmogli sad tek nemam pojma sta da kupim
![]() ![]()
![]() |
#3 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 14.07.2008
Downloads: 510
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 8 puta u 8 Postova
![]() |
![]()
Art 500 zakon...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
za art 500 znam ,ortaci s kojima cesto pevam koriste art 500 aktivne i izuvaju iz cipela,ali nemam pare za art 500,ali nisam video jos da neko koristi art 315
![]() |
#5 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 18.12.2007
Downloads: 57
Rekao HVALA: 19
Zahvalili mu 22 puta u 19 Postova
![]() |
![]()
ART315 nisam imao priliku da čujem, ali imaj na umu da ART500 sam ne možeš ili teško možeš nositi!!! Ja imam taj problem kada radim sam pa sam u nedoumici, šta uzeti za manje svirke, ART300 je odlična kutija samo što je malo teže naći, bar one koje su u dobrom stanju...
Ibro nije htio para, Ibro će vazda bit' fukara,-neki odmah počeše da blate Ibrin lik, al' samo prava raja je znala u čemu je trik: Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je "defakto" umjetnik! Svaćaš??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
znam vrlo dobro koliko su teske art 500
![]() ![]() pa ima da se nadje art 300 ,ali pre bih uzeo petnestice,ne moguce da niko nije radio sa 315 ![]()
![]() |
#7 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 18.12.2007
Downloads: 57
Rekao HVALA: 19
Zahvalili mu 22 puta u 19 Postova
![]() |
![]()
Radio sam sa ART325 i one su dobre kutije samo nisu baš za forsiranje, kolega sa foruma(DuleVa) ti može dati više informacija, a pošalji mi na pp gdje se može naći ART300!?
P.S. Možda sam i ja pisao o teškoćama prilikom nošenja, jer ako ti pomaže neko ko nije tome vičan kutija se začas posla okrene naopačke... ![]()
Ibro nije htio para, Ibro će vazda bit' fukara,-neki odmah počeše da blate Ibrin lik, al' samo prava raja je znala u čemu je trik: Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je "defakto" umjetnik! Svaćaš??? |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|