|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 30.09.2006
Mjesto: Svud po malo!!
Downloads: 2902
Uploads: 2
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 8 puta u 7 Postova
Instrumenti: Klavir
![]() |
![]()
Moguce,znam da prati dosta njih,stevu,milicu todorovic....ima na youtube topmusic uzivo bojan tomovic i taj momak.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 08.07.2009
Mjesto: Kacarevo
Downloads: 498
Uploads: 20
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 32 puta u 30 Postova
Instrumenti: korg Pa3x i dallape
![]() |
![]()
Taj sa m3 je misa laguna. Slusao sam ga kada je pratio Radu manojlovic, mnogo dobar klavijaturista. Mog kolegu iz panceva su pitali da radi,tj.da prati zvezde,i nudili su mu 200 evra,ali gde god da radi ta cena je. Odbio je ato sto su gostovanja daleko i ne isplati se. Toliko ja znam za to.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Kao kod kuće
|
![]()
Miso i radi sa Radom ali on je iz Peci koliko ja znam,radi decko ok,dobar je i Vlada sto prati Stoju,Mile sto pradi Daru,tu je i Joca Tyros ali se momci ne eksponiraju,cute i rade.Cene idu odprilike od 100-500e,i ovaj momak Milan iz Nisa radi korektno.Tu je u Subotici bio sa Zvezdama Granda kad su bili.
@Negovan,200e i placeni troskovi puta je korektna cena pogotovo zato sto rade po 3-4 dana nedeljno pa kad saberes to je dosta novca danas.Tako da ne znam sto nije prihvatio,ali svako zna svoje. Uglavnom oni koji su se namestili sa jednim pevacem i pevacicom posle nekog vremena mogu da nameste cenu da bude jako dobra i to je to. A to da ima i dobrih i losih,to i nije tako bitno u toj prici,ovi iskusni macori kazu svirka je bitna 20 posto,a bitnije je sve ostalo sto ide uz muziku. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Nishki
|
![]()
To je ipak poso za mladje muzicare koji nemaju svoju porodicu.Sto se novca tice je Ok.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Početnik forumacije!
|
![]()
Ma Misa laguna je legenda slusao sam ga na acapulku sa Banetom M. i Katarinom Keti Zivkovic ubi covek koji su ono ritmovi i boje jos nisam cuo nista slicno tome tako dobro da j*** kevu sta sve izlazi iz one dve klavijatrure je pravo zlo da covek vise ne pozeli da svira u opste aranzer kakav bend netreba im u opste kad ih on prati poslusajte snimke uzivo sa radom pa ce vam sve biti jasno da njega nema k**** bi rada tako zvucala dobro plus covek i odlicno peva jer ona ne peva zabavnjake sve u svemu extra Pozz
![]() Promijenjeno od Vule (11.03.2010 u 13:17 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 15.02.2008
Mjesto: Srbija
Downloads: 249
Uploads: 28
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 13 puta u 11 Postova
![]() |
![]()
upravo tako.
ja sam klavijaturu kupio od lika bas to vece kada je pratio novicu zdravkovica, kaju, i bojana tomovica. malo je reci da slabo svira. no on to priznaje i kaze ja sam se ustekao i bas me briga ko sta prica. uzimao je 250e u jednoj diskoteci u novom sadu. @milancetu cestitam na jubilarnom postu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Doktor Nesa
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 336 puta u 312 Postova
![]() |
![]()
momcima svaka cast ako dobijaju tu cenu mada sumnjam.njima uglavnom menadzeri namecu klavijaturiste a oni nisu bas tako darezljivi i boli ih uvo kako ko svira,njima je bitno da su sto jeftiniji i tacka.Ja imam iskustvo,radio sam pre par godina diskoteke u kojima je gostovala nasa "draga koleginica Jami" i moja cifra je bila maksimalno 100 eura +troskovi puta.Znam coveka koji je pratio Zeljka Sasica moj dobar drugar i njegova cifra je bila slicna.do 150 eura kad ide van srbije.
Ali ako su te cifre tacne skidam im kapu,alal vera momci!
![]() |
#8 |
Kao kod kuće
|
![]()
@nesaband,zavisi gde i sa kime,nije isto pratiti nekog ko uzima na vece 800-1000e,ili nekog ko uzima 5000,pricam iz licnog iskustva,opet ponavljam svirka nije u prvom planu,pogotovo kao sto neko rece u prethodnom postu menadzerima,bitno da se posao odradi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
zar slobodan vasic ne svira aranzer i pjeva?
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|