|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Demo snimci Pravo mesto da postavite svoj demo... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
|
![]()
Ma ok, samo vežbaj i vežbaj, kad god imaš vremena. I ja sam radio u jednom preduzeću, i plus svirao u kafiću, pa malo vremena za vežbanje...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
evo jedan najprostiji snimak za pocetak s mog novog pa1x za pocetak,dvojka i kolo odsvirano iz prve,u fazi sredjivanja
Promijenjeno od Sejox (16.09.2010 u 00:28 sati) Razlog: Postavljen player. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 29.03.2007
Mjesto: Beograd
Godina: 38
Downloads: 3442
Uploads: 19
Rekao HVALA: 41
Zahvalili mu 73 puta u 69 Postova
Instrumenti: Korg PA3X
Interesi: Mene me zanima, gde ima da se kupi jevtina kavurma i cvarci...
![]() |
![]()
Ne cujem kontru.
Koji bass koristis ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
finger 2
![]() |
#5 |
Veliki prijatelj foruma
Registrovan/a dana: 05.03.2009
Mjesto: BEC, Kucevo
Godina: 52
Downloads: 230
Uploads: 24
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 60 puta u 56 Postova
Instrumenti: S910, MU50, W7, JV1010
Interesi: muzika, pc-igrice
![]() |
![]()
kao prvo da ti cestitam za pa1x - jel ti josh zao za E50?
![]() nisam nasho tvoj post gde si najavio kupovinu ... ako je ovo josh u fazi vezbanja/sredjivanja onda ja iskreno kazem da nije loshe, znaci moze josh i bolje da bude ... primetio sam fill in, il je mnogo dug il si ga kasno ubacio ![]() pozdrav Dodato: tek sad vidim, imao si i pa80 medjuvremeno ![]()
![]() Promijenjeno od grandia (16.09.2010 u 08:24 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Vredan član društva
|
![]()
Sinko moras da vodis racuna na taktove,i da slusas ritam...primetio sam da si upao u kontra ritam sa solom oko 39 sek i vozio si tako do negde 49sek...to je posledica tog fill in-a...skloni taj fill in jer to ti ne treba,tebi treba cista i najprostija dvojka,jer sa tim te samo zbunjuje,i ne ide takav prelaz na to kolo!
Harmonika ti zvuci mnogo lepo,tako da jos samo nadji nekog da ti sredi pa1x,i vezbaj,vezbaj...i nece biti problema! ![]()
![]() |
#7 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
jesam ga sjebo s tim prelazima pa posle jurio da udjem u ritam
![]() @grandia pa da imao sam pa80 jedno vreme za mene je Roland daleka daleka proslost ![]() mislim da se necu vise vracati na Roland nikako bar za sada kako stvari stoje s aranzerima
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|