|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Saveti za kupovinu Za sve one kojima treba druga klavijatura ;) |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 16.12.2009
Mjesto: Nis
Downloads: 1499
Uploads: 2
Rekao HVALA: 19
Zahvalili mu 26 puta u 26 Postova
Instrumenti: Roland VA76/Roland Fantom S
![]() |
![]()
Naime... pre par dana sam konacno odlucio da uzmem yamahu s710 koju sam probao sa fabrickim bojama i ritmovima na njenim zvucnicima... ali sam pre sat vremena bio u prodavnici i takodje isprobao roland E60 sa nasim bojama i ritmovima na ozvucenju... i odusevio se....
e sad ne znam sta da radim... yamahu sa nasim ritmovima i bojama nemam gde da probam... razlika u ceni je 250 eura s tim sto roland ima i oktavu vise i cini mi se bolju plastiku i dirke.. Molim za pomoc.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
White Noise
Registrovan/a dana: 20.08.2009
Mjesto: Skopje, Makedonija
Godina: 34
Downloads: 1324
Uploads: 32
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 368 puta u 331 Postova
Instrumenti: Yamaha Montage M7, MODX8, P115, Mainstage, NI Komplete, Korg PA500, Casio itd...
![]() |
![]()
Od ovo sto sam cuo u demo snimci vise mi se svidja yamaha psr s710. A i onako fizicki izgleda kao vise ozbiljnija sprava nego Roland E60. Kako god hoces, sta i da kupis neces pogresiti. Gore-dole, klavijature su iste.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Moderator
|
![]()
E50 i E60 su ti iste klavijature samo ova ima oktavu vise. Iskreno, preporucujem roland.
Promijenjeno od EmirTotic (15.03.2010 u 14:49 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
![]() |
![]()
Hm... stvarno sam u veeelikoj dilemi i mnogo me je strah da ne pogresim pa da se kajem posle.... jos ako ti koji kopristis yamahu kazes da uzmem roland... doduse razlika izmedju tyros-a i s710 je ogromna,ali ipak....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 23.01.2009
Mjesto: Prijedor
Godina: 57
Downloads: 883
Uploads: 28
Rekao HVALA: 37
Zahvalili mu 106 puta u 97 Postova
Instrumenti: klavijature i gitara
Interesi: Ribolov
![]() |
![]()
Yamaha PSR S 710 je za klasu bolja od Rolanda E 60(uz svo dužno poštovanje).Pozdrav!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Veliki prijatelj foruma
Registrovan/a dana: 05.03.2009
Mjesto: BEC, Kucevo
Godina: 52
Downloads: 230
Uploads: 24
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 60 puta u 56 Postova
Instrumenti: S910, MU50, W7, JV1010
Interesi: muzika, pc-igrice
![]() |
![]()
ovo jeste stvarno dilema ...
ja (znaci JA!) bi se odlucio za yamahu ... samo zbog jednog razloga, a taj je : za ove hobi-muzicare kao sto sam ja i koji iako vec dugo svira, jos uvek svira "prljave" trilere, yamahina klavijatura je odlicna! vise puta sam proverio u radnji! kad sviram na yamahu (nebitno dal S700 il S910) uspevam cistije trilere da odsviram nego na bilo koju drugu klavijaturu ... i ne moram da se mucim i da lupam po dirkama, sto znaci da bi mogao duze da sviram a da ne pocinju bolovi u desnoj ruci ... jedina mana koja meni momentalno pade napamet je to sta i kolege kazu, nema dovoljno materijala za nju (nema jos, al sta nije moze da bude ...) najbolje je da sam sebi postavis prioritet sta ti je vazno a sta manje pa tako da dodjes do resenja kupovine ... sigurno je sigurno pozdrav
![]() |
#7 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 10.07.2009
Mjesto: BiH
Godina: 37
Downloads: 1138
Uploads: 13
Rekao HVALA: 4
Zahvalili mu 33 puta u 32 Postova
Instrumenti: PA2Xpro,KORG TR,A.Git,el.Gitara,bass...
Interesi: Audio design,kompjuteri i elektronika
![]() |
![]()
Uzmi Roland,bar ako se za njega zeznes onda ces ga lakse prodati nego Yamahu
![]()
![]() |
#8 |
Vredan član društva
![]() |
![]()
znaci 50/50.... za to da cu lakse da ga prodam si u pravu... ali nije ni to resenje... Stvar je u tome da ne zelim da se zeznem...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|