|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 20.07.2007
Downloads: 765
Uploads: 36
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 18 puta u 18 Postova
![]() |
![]()
Da, ata karnet ne vrijedi za BiH. Zato poneseš svoj instrument, jer svoj osobni instrument smiješ ponijeti upišu ti u putovnicu, a ovdje iznajmiš razglas- oko 50 eura iznajmljivanje. Javi se na pp dat ću ti neke brojeve. Pozdrav
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Kao kod kuće
|
![]()
Na granici kad te pitaju nosis samo licne stvari,najbolje ici nekim karavanom pa nazad potrpas sve sto mozes,a na izlasku iz svoje zemlje das vasem cariniku da ti overi spisak sa stvarima koje nosis i to je to.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 15.02.2008
Mjesto: Srbija
Downloads: 249
Uploads: 28
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 13 puta u 11 Postova
![]() |
![]()
-moras prijaviti sve, isao sam ja par puta u ilok i vukovar.
procedura je malo al jbg. ipak sintisajzer nije igla. -ne znam gde ces prelaziti, al sledeci put kad sam isao presao sam na GP principovac , to je mali granicni prelaz i rade samo dvojica u smeni. dogovoris se sa njima vracam se tad i tad inema frke, postede te papirologije i vremena. e sad s bosnom ne znam koji su prelazi. -na hrvatskoj strani nema problema, jer kod njih unosis pa te ne dave |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 20.07.2007
Downloads: 765
Uploads: 36
Zahvalili mu 18 puta u 18 Postova
![]() |
![]()
Baš tu i jest kvaka što unosiš zato znaju daviti!
Evo ja sam par puta u Bosnu vozio sint, uzmem papir i napišem da tog i tog datuma izvozim sint ( marka, ser. broj ) i da se obvezujem da ću do tog i tog datuma vratiti natrag. Dam to na jednoj i drugoj granici i nikakvih problema više nemaš. Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 06.03.2009
Mjesto: .at
Downloads: 234
Uploads: 12
Zahvalili mu 31 puta u 29 Postova
Instrumenti: keyboard
Interesi: Auta i sve oko auta i muzike
![]() |
![]()
Ako vozis samo klavijaturu a mozes i mixer netreba ti nista... samo kazes da su polovne stvari...
Ja sam najmanje 100x prosao kljavom granicu i mixerom... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Vredan član društva
|
![]()
Pomoc!!!
Dobio sam ponudu da sviram jednu svadbu sa mojim bendom(7 clanova)u Sloveniji(kranj)....kako dalje? Nemam iskustva sa prelaskom preko granice,koje su gaze tamo?ipak treba otici iz Beograda tako daleko za jednu svadbu.Koja bi bila realna naplata da bude na obostrano zadovoljstvo?Sta bi ste Vi uradili na mom mestu?
![]() |
#7 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Pogodiš Brate najnormalnije...izračunaš troškove puta i smeštaja,troškove ATA karneta i tih gluposti,pojačaš gažu onoliko koliko misliš da je realno i daš ponudu...nikakva frka
|
![]() |
![]() |
#8 |
Vredan član društva
|
![]()
Jedno sam siguran 100%!Da ne rizkujem nista,trazicu put avionom,hotelski smestaj,i ne nosimo "nas razglas"(razglas da bude iz SLO)vec samo"instrumente sa pratecom opremum"!
Koliko je sve ovo izvodljivo sto sam sad naveo?
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|