|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Demo snimci Pravo mesto da postavite svoj demo... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Drugar foruma
|
![]()
Heehehhehe evo BokiVELIKI specijalno jedno pravo SRPSKO kolce mozda jedno od mojih najomiljenijih od Ljubise Pavkovica.
P.S ne zamerite mi mnogo (posebno harmonikasi) posto sam sve ovo svirao na svojoj klavijaturi korg pa1xpro i sami znate koliko su teske dirke i koliko je tesko da se svira na njoj sumadija ali sam se potrudio pa kome se svidja IZVOLITE. Aranzman sam radio na brzinu isto, mrzelo me (hehehe) bubanjme mrzelo da sviram samo violine kontrabas i akusticna gitara (sve fabricke boje), harmonike su naravno moji najomiljeniji sample-ovi Pozdrav jos jednom i komentarisite slobodno, hvala! Medeno kolo by Dalibor Aleksov Promijenjeno od Dacky1984 (22.03.2010 u 23:47 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Uploads: 21
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600
Interesi: Musika
![]() |
![]()
dacky svaka cast za ovo medeno kolo
|
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio zeljko za ovaj koristan post: | Dacky1984 (23.03.2010) |
![]() |
#4 |
Drugar foruma
|
![]()
Hvala drugari
Pozzzz !!! Dodato: E sad mi nesto pade na pamet posto ovo treba da bude ne samo demo sekcija u smislu evo vam moji snimci pa slusajte itd... aj da napravimo da bude malo zanimljivo evo ja cu prvi da pocnem kod mene malo da se zezamo ko hoce naravno: Evo pozdravi i zelje Vi napisite sta biste zeleli da cujete na mojoj klavijaturi ja sednem odsviram kad imam vremena i tako kod drugih isto a sta mislite nije lose, tako na primer ja hocu da cujem kako zvuci kod druga KABIja MOSS VIOLINA ali on nece da mi snimi nistaaaaaaa hahahahahahah salim se dacky1984, kabi :-) Ko hoce moze da se pridruzi, evo ja cu prvi da pocnem sa KABIjem recimo i MOSS VIOLINOM ako moze molicu lepo, hvala dacky1984, kabi pozdravce Promijenjeno od Dacky1984 (23.03.2010 u 22:23 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 28.02.2006
Mjesto: Sad trenutno u svedsku a inace sam iz nisa
Godina: 42
Downloads: 1661
Uploads: 6
Rekao HVALA: 51
Zahvalili mu 14 puta u 14 Postova
Instrumenti: Korg M3 61,KORG TRTON CLASSIC HDD+interniHDD+MOSS-BOARD!!! ,KORGPA2X PRO,YAMAHA DX100
Interesi: Zenske naravno hehe
![]() |
![]()
Super ideja...
Vazi niski,bice neki cocek sa Moss-violinom.. Promijenjeno od Vule (24.03.2010 u 00:32 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Donator
|
![]()
Moze daki podrzavam ideju.
![]()
![]() |
#7 |
Drugar foruma
|
![]()
Najbolji pa1 do sad sto sam cuo. EXTRA i svaka cast za rad!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|