|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Demo snimci Pravo mesto da postavite svoj demo... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Drugar foruma
|
![]()
Hvala drugari
Pozzzz !!! Dodato: E sad mi nesto pade na pamet posto ovo treba da bude ne samo demo sekcija u smislu evo vam moji snimci pa slusajte itd... aj da napravimo da bude malo zanimljivo evo ja cu prvi da pocnem kod mene malo da se zezamo ko hoce naravno: Evo pozdravi i zelje Vi napisite sta biste zeleli da cujete na mojoj klavijaturi ja sednem odsviram kad imam vremena i tako kod drugih isto a sta mislite nije lose, tako na primer ja hocu da cujem kako zvuci kod druga KABIja MOSS VIOLINA ali on nece da mi snimi nistaaaaaaa hahahahahahah salim se dacky1984, kabi :-) Ko hoce moze da se pridruzi, evo ja cu prvi da pocnem sa KABIjem recimo i MOSS VIOLINOM ako moze molicu lepo, hvala dacky1984, kabi pozdravce Promijenjeno od Dacky1984 (23.03.2010 u 22:23 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 28.02.2006
Mjesto: Sad trenutno u svedsku a inace sam iz nisa
Godina: 42
Downloads: 1661
Uploads: 6
Rekao HVALA: 51
Zahvalili mu 14 puta u 14 Postova
Instrumenti: Korg M3 61,KORG TRTON CLASSIC HDD+interniHDD+MOSS-BOARD!!! ,KORGPA2X PRO,YAMAHA DX100
Interesi: Zenske naravno hehe
![]() |
![]()
Super ideja...
Vazi niski,bice neki cocek sa Moss-violinom.. Promijenjeno od Vule (24.03.2010 u 00:32 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Donator
|
![]()
Moze daki podrzavam ideju.
![]()
![]() |
#4 |
Drugar foruma
|
![]()
Najbolji pa1 do sad sto sam cuo. EXTRA i svaka cast za rad!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
White Noise
Registrovan/a dana: 20.08.2009
Mjesto: Skopje, Makedonija
Godina: 34
Downloads: 1324
Uploads: 32
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 368 puta u 331 Postova
Instrumenti: Yamaha Montage M7, MODX8, P115, Mainstage, NI Komplete, Korg PA500, Casio itd...
![]() |
![]()
Svaka cast, odlicno zvuce svi snimci. Tehnika ti je vrhunska. Pocasti nas sa jos nesto da cujemo.
Pozzz |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|