|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Ketron Ne previše popularni, ali izuzetno kvalitetni aranžeri |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Uploads: 21
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600
Interesi: Musika
![]() |
![]()
Ja cu sacekati mozda ubrzo izadje i Audya 6
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
White Noise
Registrovan/a dana: 20.08.2009
Mjesto: Skopje, Makedonija
Godina: 34
Downloads: 1324
Uploads: 32
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 368 puta u 331 Postova
Instrumenti: Yamaha Montage M7, MODX8, P115, Mainstage, NI Komplete, Korg PA500, Casio itd...
![]() |
![]()
Pa naravno da se prodaje u 0 primeraka kad su mu nabili 4000 eura cena. Pa za te pare se moze kupiti 2 Korgove ili Rolandove masine koje ce raditi fenomenalno na svirke. Sta ce nam Audya?!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Uploads: 21
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600
Interesi: Musika
![]() |
![]()
ili Audi A6 koji mozes da vozis i jos i muziku da slusas
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Drugar foruma
|
![]()
Moda nebi trebalo odmah u strtu podceniti novi proizvod (to se desavalo sa yamaha aranzerima) i pustiti da nesto konkretno izadje na trziste. Iskreno bih zaista voelo da neko ima ovaj aranzer i izvuce ili dobije zeljeni zvuk za nase podnevlje. Raznovrsnost zvuka je i bogastvo izbora u jenu ruku.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Donator
|
![]()
Ovo sto cujem na snimcima me odusevljava a za ostalo nebih smeo komentarisati.
![]() |
#6 |
Vredan član društva
|
![]()
ovo sa snimka jeste dobro...
ali i cena ubija, na mestu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Pa vase price su jedno a stvarnost je drugo, ja vec licno poznajem 7 Jugoslovena
koji imaju Audyu i ne verujem da bi je izasta promenili, ljudi si se meni obratili il obracaju se za pomoc, stilova il boja. Sto se tice Audya 5 otice na Balkanu i to mnogo vise no sto mi mislimo: 1. Mnogo je bolja od originalnu Audyu, 61 keys, pitch band na pravom mestu, jeftinija. 2. RAM se moze prosiriti i Sound Chip je nov, bolje zvuci nego samu originalnu. 3. Ako originalna nije bila dostipna svakome ova ce biti dostupna bar onima koji su u rangu T3 il PA2X. A siguran sam da vecina tog ranga kad bi dosla u tom momentu odabiranja odabrala bi Audya...bar po anketi.
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 27.06.2010
Downloads: 47
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 4 puta u 4 Postova
![]() |
![]()
Je li probao ovo neko? Ovde kod nas su stigle u neke shopove i prodale se, kazu dolaze opet za par dana. Koliko vidim na Audya5 je sve bolje nego na originalnoj Audya, a i kraca klavijatura ce vjerovatno mnogima biti prednost a ne mana. Rece mi prodavac nesto sto nisam bas shvatio, kako PA2X moze da stavi samo mali broj audio loop-ova a kao Audya moze koliko hoces, valjda nesto direktno ide sa HD i ne treba da bude u RAM-u ??? To je valjda to sto drugi aranzeri nemaju? Je li zna neko nesto otome ??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 02.11.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 252
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: Korg,Yamaha,Ketron
![]() |
![]()
Dok sam imao prilike da je probam meni se cuje super ,a najbolje mi zvuce polke i valceri ko svira stajersku muziku je tu na pravom mjestu naravno ako mu cijena odgovara
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 06.07.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 1046
Uploads: 12
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 9 puta u 9 Postova
Instrumenti: Korg PAX3
![]() |
![]()
šta sve može Audya5: Ima jedinstvenu Aranger sekciju sa preko 560 stylova i 370 Audio Drum sekvenci ,sa dodatkom LiveDrum , opremljena je sa 156 Live Gitar Pattern, također ima inovativni sistem pod nazivom AudioStyle Modeling, omoguča zamjenu orginalni Style djelova sa novima iz širokog opusa dostupni Drum Bank,BasBank,GitarBank1,2 Arp lik i LiveGuitars. Može reproducirati do 6trackova simulatno ,dupli WAW dupli Mp3 dupli MideFile, snima direktno na HD od 80G ,te omogučava pohranu vokala,promjena stylova ili tempa . Ima mogučnost pohrane kompletne izvedbe u WAW ili Mp3 formatu . Sa najnovijom SAMPLER sekcijom ima mogučnost sampliranja vlastiti sound-.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|