|  | 
| 
 | ||||||
| Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane | 
| Saveti za bolju svirku i bolji bakšiš Svi želimo da zvučimo bolje, ni neka crkavica nije na odmet. | 
|  | 
|  | Alati tema | Display Modes | 
|  | 
|  08.04.2010, 14:02 | #1 | 
| Kao kod kuće |   

E vidis u ovim situacijama treba imati zicu i sloziti sve da svima bude dobro,sviraj mesano novo staro pa ces videti u kom pravcu ce situacija da se razvija,ako matori ustanu onda zna se sta se svira,ali ako sede i umrtve se onda cepaj za mlade i bas te briga.
		 | 
|   |   | 
|  08.04.2010, 14:12 | #2 | 
| Banovan! Registrovan/a dana: 08.07.2009 Mjesto: Kacarevo 
				 Downloads: 498 Uploads: 20 Rekao HVALA: 1 

Zahvalili mu 32 puta u 30 Postova

Instrumenti: korg Pa3x i dallape  |   

To je sve ok, ali zavisi i kod koga sviras. I ja sviram takvo punolestvo u kafani, ali kod makedonaca,pa moram da znam brdo makedonskih. To ti isto vazi i ako sviras crnogorcima, bosamcima, vlasima, svi oni imaju svoje pesme. Jbg.ja cu krenuti sa aj veseli se kucni domacine i malo te starije pesme,dvojke,7/8,begin,pa tu kod rumbe,malo noviteti i tako. Pozdrav
		 | 
|   |   | 
|  08.04.2010, 15:17 | #3 | 
| Vredan član društva Registrovan/a dana: 20.07.2007 
				 Downloads: 765 Uploads: 36 Rekao HVALA: 2 

Zahvalili mu 18 puta u 18 Postova

|   

Svrakan je u pravu. To ne možeš znati unaprijed, al nakon prvih desetak " miješanih " pjesama vidjet ćeš u kojem pravcu repertoar ide. Evo ja večeras djevojačku večer sviram, planiram takodjer mješati, malo Saleta Matića, malo Merlina a isto tako i probati sa starima kao npr. luckasta si ti...:-) pa ćemo vidjet kud sve to vodi... Pozdrav | 
|   |   | 
|  08.04.2010, 16:38 | #4 | 
| Stvarno kod kuće |   

Ok ljudi hvala svima na odgovorima,pa videcemo kuda ce da krene terevenka    ..Inace,sviram nasima,tj. Srbima,tako da ne bi trebalo da bude mnogo nekih naftalinki...Hvala jos jednom i pozz | 
|   |   | 
|  08.04.2010, 16:56 | #5 | 
| Banovan! Registrovan/a dana: 29.09.2008 Mjesto: Svajcarska 
				 Downloads: 496 Uploads: 30 Rekao HVALA: 1 

Zahvalili mu 18 puta u 18 Postova

Instrumenti: Harmonika,klavijature Interesi: Crtanje,filmovi  |   

Pa sve zavisi odakle su,iz kog kraja.
		 | 
|   |   | 
|  08.04.2010, 18:33 | #6 | 
| Stvarno kod kuće |   

Nis   ...Znaci rumba,pa malo rumba,i za kraj opet malo rumba...     |