|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Roland Svirate Roland klavijature? Pitajte šta Vas zanima! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 30.05.2009
Downloads: 462
Uploads: 1
Rekao HVALA: 4
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Prijatelju ja ti prvi put ovo vidim i mogu ti reci da me to mnogo interesuje i reci mi gdje moze da se kupi.Posto ja zbog prirode posla,rada sa raznoraznim pjevacicama i raznim vrstama muzike ,i te kako koristim midi fajlove interesuje jer stvarno nisam na tom nivou muzicara da sviram nekih 3000 pjesama.Takodje me interesuje i gdje bi mogao da ugradim hard disk mada poredeci G70 sa PA 800 koji takodje imam mislim da cu ga brzo prodati jer ti toliko hvaljeni ritmovi i bubnjevi rolandovi su da izvines goli k***** nasprem PA800.Razocaro me G70 mnogo za ovih dva mjeseca koliko ga imam.
Pozdrav Promijenjeno od Vule (19.04.2010 u 10:51 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Kao kod kuće
|
![]()
Ima da se kupi u Pakom Computers i kosta 2.469 din mada ima sigurno i u ostali PC prodavnicama. Stavio USB Flash ili Compact Flash isto ti je sve je to iz Kine s'tim sto za Compact Flash ne moze niko da ti zapne u toku svirke.
Bas me zanima sta ce nekom pored 50 mb interne memorije i 4Gb externe HD u G70? Ja za tri godine nisam imao niakakvih problema sa Compact Flash karticama imam dve jedna stoji sredjena za svirku,a drugu koristim za ubacivanje i sredjivanje novih ritmova. Pa sto sredim ubacim u onu prvu... aleksandarba nije ti G70 Pa800 treba sesti za njega i srediti ga,u pa800 ubacis tudji set i gotovo. Ne postoji aranzer na kojem je jednostavnije srediti ritmove i fajlove nego na G70 i na novoj E seriji,ali opet treba vremen da se dobije ono sto zelis. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 16.12.2009
Mjesto: Nis
Downloads: 1499
Uploads: 2
Rekao HVALA: 19
Zahvalili mu 26 puta u 26 Postova
Instrumenti: Roland VA76/Roland Fantom S
![]() |
![]()
E ovako.... ja sam bas tu karticu sa slike kupio pre nkoliko dana.... ubacio sam je u klavijaturu i... kao prvo, ne moze da radi bez nekog externog napajanja od usb-ovih 5V. Kad joj priustim i tih 5V stik zasvetli ali se klavijatura pravi luda... kao da nista nije ubodeno. Cisto bacanje para... a ako neko hoce mogu ovu moju da mu poklonim!
![]() aj u zdravlje... Dodato: P.S kao sto i svetski forumi kazu nigde nije naznaceno da je za ovaj PCMCIA adapter potrebno ex napajanje... a izmedju portova postoji ulaz za njega... Promijenjeno od hadzidinic (15.04.2010 u 14:50 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Kao kod kuće
|
![]()
Kao sto kolega rece nazalost ne moze...stvarno treba napajanje proverio sam kod drugara na laptopu. Kada se ubaci taj PCMCIA u laptop postoji kabel koji se spaja na vec postojeci usb konektor na laptopu i iz njega ide u PCMCIA adapter.Malo uvrnuto resenje al sta ces,zauzmes jedan usb dobijes 4 ili 2 nova zavisi od adaptera.
![]() Mozda vam je najbolje resenje ako vec imate problema sa Compact Flash,a viska para da umesto njega ubacite MicroDrive . ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 16.12.2009
Mjesto: Nis
Downloads: 1499
Uploads: 2
Rekao HVALA: 19
Zahvalili mu 26 puta u 26 Postova
Instrumenti: Roland VA76/Roland Fantom S
![]() |
![]()
upravo tako druze sinisa.....
a vi kolega aleksandarba... samo mi nije jasno iz kog razloga i koliko argumentovano nazivate G70 golim k*rcem jer vas je verovatno mrzelo da sednete jedno 5 sati i da vidite sta sve moze i kako moze da se edituje jedan ritam/midi file na G70.... Da li biste mogli da nam to malo objasnite? hvala... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
@ aleksandarba
Kolega povedite malo računa o izražavanju i načinu komunikacije na Forumu...hvala!!! |
![]() |
![]() |
#7 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 14.07.2004
Mjesto: Čakovec, Međimurje
Godina: 43
Downloads: 178
Uploads: 15
Rekao HVALA: 13
Zahvalili mu 19 puta u 18 Postova
Instrumenti: Roland G 70, E-A7, Triton LE
![]() |
![]()
Evo da se javim nakon dugo vremena, probali smo i ne radi na rolandu jer usb adapter treba napajanje a to nitko nigdje ne spominje...
O kvalitetama G-70 nećemo jer ovo nije tema za tu raspravu a usporedit PA 800 i G-70 samo se mogu nasmijat |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|