|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Mikrofoni Mesto za one koji vole da pevaju ;) |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#14 |
Vredan član društva
|
![]()
Definitivno Shure beta 58. Ja sam kupio jednog skoro za 50€. Polovnog, malo korišten. Radi kao sat. Ali ako već imaš lovu, onda je najbolje novi i gotovo.
![]()
![]() |
#15 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 02.04.2010
Downloads: 113
Uploads: 0
Rekao HVALA: 186
Zahvalili mu 4 puta u 4 Postova
![]() |
![]()
Zicni mikrofon, Djoko...
![]() Dodato: Pardon gjoko... ![]() Promijenjeno od Milan150 (11.04.2010 u 21:22 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
#16 |
Banovan!
|
![]()
Al ste navalili na betu 58
![]() Jos mu samo recite da obavezno trazi Dynacord PM I miksetu kad bude radio, da ga prati KORG aranzer i da opremu obavezno pakuju u GOLF II ![]() Prvo ga niste ni pitali ni koju muziku zeli da peva, jer u tom opsegu oko 200eur moze da kupi AKG D7 ako peva dzez... ![]() Mala digresija! Bilo mi je neverovatno da pevaci na GRAND FESTIVALU pevaju na BETA 58, svi do jednog! Prvo imaju svoje mikrofone (ja svoj alat uvek nosim i sa njim radim), drugo nemoguce da jedan grand ne moze da kupi 2 KSM Neuman ili neki drugi mikrofon u klasi kao recimo e965...sto smatram da ne treba da bude stvar prestiza nego kvaliteta same organizacije i zelje da se zvuk (sto je i poenta pevackog takmicenja) prenese sto vernije auditorijumu...ne mogu da mi dokazu da nisu postojali akusticki uslovi za kondenzatorski mikrofon! Elem...poslusaj samog sebe...tj idi u radnju, ponesi pare i probaj to sto ces kupiti! Sve naj ![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio doktor87 za ovaj koristan post: | Milan150 (16.04.2010) |
![]() |
#17 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
@ doktor87
...i šta si ti sad u stvari hteo da kažeš? ![]() |
![]() |
#18 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 03.05.2007
Downloads: 286
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvaljeno 2 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
Ja sam lično otišao u prodavnicu i isprobao sve ponudjene
mikrofone i izabrao onaj koji mi je odgovarao. Predlažem i tebi isto, to je najbolje rješenje. Pozz i sretno jarane.... |
![]() |
![]() |
#19 | |
Banovan!
|
![]() Citat:
Zar nije vise nego cudno da su se 75% predloga odnosili na SHURE BETA58??? I to bez blize informacije o stilu pevanja, tonskog raspona, svetline glasa, prostora u kome se radi...i to bez odgovora tipa: probao sam 5 tipova, pevam tu i tu muziku, mislim da ce ti ovaj odraditi posao kao pocetniku... A da ne pominjem da je uvazeni kolega rekao da ima 16 godina! Ja bih mu za taj novac preporucio par casova pevanja kod nekog profesora, da se poduci i usmeri kao pevac i umetnik...mikrofon za pocetak moze i iznajmiti! A ne da zgrabi mikrofon i da odma umisli da je pevac, kakvih sam nazalost puno puta slusao... Molim bez ljutnje, ali valjda se zna od cega se pocinje...njega u muzicku pitanje da li bi primili zato sto jos mutira i najbolje bi mu bilo da ne peva jos 2 godine da bi sacuvao kvalitet glasa. Svaki profesor pevanja zna za to... Malo je tuzno sto su se ovde od 90tih pa na ovamo nakotili najvise muzicari i soferi...ko god ne zna sta ce da radi u zivotu pocne da peva ili polozi C kategoriju...s obzirom da je ovih kadrova sada previse na trzistu, time je i cena usluga manja nego realna! Dobri, skolovani pevaci za 50eur spavaju u hotelu, ne vidjaju zenu i decu...za koje pare??? Takodje i ljudi koji su zavrsili saobracajnu...isli 4 godine u skolu za vozaca a posle su isti ko neki dripac koji je platio vozacki... Ovo nazalost ode na drugu stranu...necu vise da pisem o tome u ovoj temi. Sinko, bolje je da platis casove i kupis neke dobre knjige o pevanju za taj novac...bice ga sigurno jos pa ces kad sazris kupiti i alat...veruj mi! Do tad ces ti tacno znati sta hoces. |
|
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio doktor87 za ovaj koristan post: | Milan150 (16.04.2010) |
![]() |
#20 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 15.03.2007
Downloads: 1023
Uploads: 1
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 105 puta u 92 Postova
![]() |
![]()
Ja sam probao 5 i vise vrsta mikrofona (kad kazem probao, mislim pevao na svakom po najmanje 2 godine) i preporucujem Betu 58.
Takodje, kad je vec pomenuto, preporucujem Dynacord PowerMate ali "dvojku" ![]() ![]() Pozzz
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|