|
|
|
||||||
| Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
| Tekstovi i Naslovi Skidate neku stvar i potreban vam je text? Ne znate kako se pesma zove? Postavite pitanje ovde! |
![]() |
|
|
Alati tema | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Švaler Veteran
Registrovan/a dana: 23.07.2007
Mjesto: u blizini
Godina: 58
Downloads: 614
Uploads: 26
Rekao HVALA: 21
Zahvalili mu 77 puta u 71 Postova
Instrumenti: Korg PA 500, Korg TR-61
Interesi: muzika, rad na PC
![]() |
Evo......
Čajorije, šukarije, ma phir urde pala mande, ** ma phir urde pala mande, čaje*! – čaje*! * |: Haljan, pekljan man, – čaj' šukarije*! ** mo vodži liljan, – čaj' šukarije*! ** Irin, dikh man, čaje*! * A-a-a... M-m-m... Haljan... 2. Tele dikhe, vogi tare, pani ane, |: Čajorije, šukarije, ma phir urde pala mande, ** ma phir urde pala mande, čaje*! – čaje*! * Haljan... A-a-a... M-m-m... Little girl, pretty one, don't walk slowly behind me, don't walk slowly behind me, girl! You have eaten and burned me, you have taken my heart, turn, look at me, girl! 2. Look down, my heart is burning, bring water, Little girl, pretty one, don't walk slowly behind me, don't walk slowly behind me, girl! |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 27.09.2008
Mjesto: leskovac
Downloads: 314
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 7 puta u 7 Postova
![]() |
tacan je prevod
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 26.09.2005
Downloads: 618
Uploads: 7
Rekao HVALA: 13
Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova
![]() |
Da ne otvaram novu temu, nego da se nadovežem... Što znači "Bre gidi džanum"? Pjesma mi je fantazija, ali volio bih znati o čemu se pjeva - što je poanta pjesme.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 06.09.2010
Downloads: 0
Rekao HVALA: 4
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: Korg Pa 500
![]() |
Uvjek sa theo znati sta to znaci ta pjesma
Hvala |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 27.09.2008
Mjesto: leskovac
Downloads: 314
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 7 puta u 7 Postova
![]() |
i ja stvarno ne znam. to na romskom nista ne znaci. nijedna rec nije na romskom.mozda je na rumunskom jeziku
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 26.09.2005
Downloads: 618
Uploads: 7
Rekao HVALA: 13
Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova
![]() |
Ne znam, negjde sam vidio da se spominje da Bre gidi džanum znači "Ne brini dušo". Sad da li je istina ili ne, volio bi da netko potvrdi.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 23.12.2018
Downloads: 30
Uploads: 1
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
Instrumenti: korg triton le
![]() |
Izvinjavam se sto je stara tema ali da potvrdim bre gidi dzanum znaci ne brini duso, ali nije strogo vezano. Moze biti i nemaj brige, bez brige, uglavnom "opusteno".
|
|
|
|
![]() |
| Favoriti |
| Alati tema | |
| Display Modes | |
|
|