|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#11 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 28.05.2008
Mjesto: Preko sedam mora
Downloads: 1025
Uploads: 5
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 62 puta u 54 Postova
Instrumenti: KORG pa50,Futura nordiska piano,Classico gitara,Weltmeister Stella
Interesi: Muzička i video produkcija,razglasi,rasvjeta,stage
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Uđe desetogodišnja ciganka u radnju i traži prezervativ. Prodavačica je pogleda i kaže:- Zar ti, tako mala? Pa još ti curi mlijeko po bradi.Cigančica uzvrati:- To nije mlijeko, glupačo.
--------------------------------------------------- Sjedi Cigo ispred javnog WC-a i čeka mušterije. Naiđe Haso pa ga upita:- "Kako pos'o? Ima li nafake?"- "Nije loše, preživljava se nekako. Jedno sranje je pola marke. Deset sranja i eto meni ručak." --------------------------------------------------- Dođe Perica u Pet shop i kaže onom prodavaču da mu da najboljeg psa što ima. On kaže: - "Imam jednog Kung-Fu psa. Kad mu kažeš npr. Kung-Fu fotelja, on pojede fotelju, ako kažeš Kung-Fu stol, on pojede stol." Perica kupi psa i dođe kući i ćaća ga pita: - "Kakav ti je to pas?" Kaže Perica: - "To je Kung-Fu pas." Kaže ćaća: - "Ma Kung-Fu kitu moju!" --------------------------------------------------- Đavo vidi tužnog čovjeka u paklu i pita ga zašto je tako tužan. • Pa, u paklu sam. Naravno da sam tužan. • Nije u Paklu tako loše. Recimo, jel' voliš da piješ? • Naravno. • Onda ćeš voljeti ponedjeljke. Tada samo pijemo: votku, pivo, vino, rakiju, ... Sve. • Stvarno? • Da. Jel' voliš da pušiš? • Da. • Voljet ćeš i utorke. Tada samo pušimo: Pal Mall, Lucky Strike, Camel, ... Sve vrste cigara, tompusa, ... • Stvarno?! • Jel' voliš da kockaš? • Ko ne voli! • Obožavat ćeš srijede. Samo se kockamo: Black Jack, rulet, poker, ... • Super! • Jel' voliš da se drogiraš? • Nemoj mi reći da i to imate! • Naravno. Četvrtkom se samo drogiramo: marihuana, kokain, razne vrste trava, ... Vrhunski kvalitet. • Ne mogu da vjerujem! • Da li si homoseksualac? • Ne! • E onda ćeš stvarno mrzit' petke! -------------------------------------------------- Vidjela majka Rooneya place.Pita njega majka: "Sine da nije nesto bilo?" Rooney odgovara: "Nije majko nista." Kad ce na to majka: "Da niste opet igali protiv Bayerna?" -------------------------------------------------- Radili Mujo i Haso u Americi kao perači prozora na neboderu. Došli oni do stotog kata, a Mujo će:- "Haso jebo te, promašili smo kat 99ti, ne oprasmo ga!"- "I šta sad?" Upita Haso.Mujo će na to:- "Aj pošto ti imaš tregere na hlačama, ja ću te držat` za njih, a ti kako se budeš klack'o dolje, ne moraš ni mahat` rukama."- "Super, napravimo tako." veli on.Prođe malo vremena kad se ovaj dolje poče da smije k`o lud.- "Šta se smijes medo jedan, ovako opasna situacija?", pita ga ovaj gore.- "Kontam ako se otkače ovi tregeri kako će te odvalit` po nosu!" |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
smesno, vicevi, zajebancija |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|