|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Mixeri Sve o miksetama |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 20.07.2007
Downloads: 765
Uploads: 36
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 18 puta u 18 Postova
![]() |
![]()
Evo da ne otvaram novu temu a takodjer imam jedan problem al sa pm 1000/2, znači kad krenemo svirati radi sve dobro i onda nakon par pjesama počne izobličavati zvuk,pjevanje pogotovo a pogotovo kad je opteretimo. U medjuvremenu sam kontaktirao jednog našeg kolegu sa sajta za savjet, sumnjamo na nešto al volio bih čuti i od drugih kolega ista ili slična iskustva i šta bi to moglo biti da se otprilike zna?
A naravno i zbog majstora, da mi ne nakalemi neku cifru! Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Meni se to redovno desavalo,radi do odredjene snage besprekorno i kad predje neki nivo krene da izoblicava . . . Powermate-ova boljka . . .
![]() |
#3 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 20.07.2007
Downloads: 765
Uploads: 36
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 18 puta u 18 Postova
![]() |
![]()
Ali to se u zadnje vrijeme počelo dogadjati, ne mogu vjerovati da se na dvojci dogadja, a neke kolege ne jedinici nisu imali sličan problem!
Al što jest mixer nikad nije čišćen, a čitao sam da prašina jako puno utiče na sam rad mixera! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 15.03.2007
Downloads: 1023
Uploads: 1
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 105 puta u 92 Postova
![]() |
![]()
@Marko
Ja za tu boljku nisam cuo kod PowerMatea, koristim ga godinama (prvo 600/2 a sad 1000/2). PowerMate nema trunke izoblicenja sve do najtvdjeg limita. Svasta moze izaci iz njega ako se pokvari, to ne sporim ali, regularan mixer? To nije tacno. Pozzz
![]() |
#5 |
Doktor Nesa
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 336 puta u 312 Postova
![]() |
![]()
@romario;jesam te ja dobro razumeo da si menjao procesor na PM mikseti mislim na efekat?Ako jesi molim te da mi kazes gde si ga kupio i koliko je kostao.?
unapred hvala!
![]() |
#6 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Bethoven ne secam se da sam ja tebi nesto rekao i ne mozes ti meni da nameces svoje misljenje covece,preneo sam svoje iskustvo i nemoj da se mesas u moje misljenje jbt!!!Od kad znam za sebe radio sam na Dynacord-u i nemoj molim te da razgovaras samnom sa tolikom dozom arogancije . . . Izvoli dizi ga u nebesa ali nemoj meni molim te pokusavati da nametnes svoje misljenje jer ga nisam trazio,lepo sam odgovorio na temu i izneo ono sto mislim i uopste ne treba da mi ti sad objasnjavas sta,kako,gde,kuda i slicno . . . Mislim da sam bio jasan!!!
![]() |
#7 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Od kako je izasao PM1 poceo sam da radim na njemu pa onda je dosao PM2 i cepao sam na njemu sve do oktobra prosle godine(malo li je?) i mislim da sa tolikim radnim iskustvom na tim mikserima imam pravo da iznesem svoja iskustva i zapazanja?Hvala na parlamentarnosti
![]()
![]() |
#8 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 15.03.2007
Downloads: 1023
Uploads: 1
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 105 puta u 92 Postova
![]() |
![]()
Mozes dati svoje misljenje ali ne mozes govoriti uopsteno a jos gore iznostiti dezinformacije " To je boljka tih miksera, kad predje odredjeni nivo izoblicava". To nije tacno, odgovorio sam. Meni se nisi obratio ali kao sto vidis ja imam prava da te demantujem, zato forum i sluzi. A sto si se ti uvredio, meni uopste nije jasno.
Pozz
![]() |
Favoriti |
Oznake |
1600, problem |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|