Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Klavijature > Ostalo > Servis klavijatura - uradi sam

Servis klavijatura - uradi sam Savjeti oko popravka, čišćenja, izmena dirki, mikroprekidača, napajanja i sl.

Pokaži Rezultat Ankete: Dali je to veliki kvar i tko to može otkloniti
koliko velik 3 60,00%
Dali to može popraviti elektroničar koji ne popravlja klavijature 5 100,00%
Glasanje sa više izbora Glasač: 5. U ovoj Anketi ne možete više glasati

Alati tema Display Modes
Star 01.05.2010, 01:00   #7
xHaRex
Početnik forumacije!

Registrovan/a dana: 12.03.2008
Mjesto: austrija
Downloads: 349
Uploads: 3
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova
Instrumenti: korgpa1xpro+tritonClassic+Gibson-sga11
Interesi: muzika,muzika,muzika
xHaRex befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

vidim ima i kolega elektrotehnicara pozdrav "DIDDA" kosto kazes moze biti to sa uzemljenjem da nije postavljen potecionalni izjednacivac (mislim da se tako zove na nas jer neznam strucne nazive posto sam ovde zavrsio za elektro tehniku )al mislim da znas na sta mislim !al moguce je ako je u razvodnoj kutiji ako je pravljena po novijim standardima sa nulovanjem i uzemljenjem preko shine da je izolacija na nekoj zici ostecena pa dolazi do malog spoja .a postoji i mogucnost da je klavijatura mozda negdje udarila pa se platina ostetila i ima tu neki mali spoj pa kad pocne da svira kroz potres da se spoji i onda izbaci . to je sto bi moglo biti na ovaj opis.

najbolje dovedi kakvog elektricara koji se stvarno razumije i da prekontrolise sve, ako sve bude uredu onda neka ti neko pogleda klavijaturu .

pozdrav
xHaRex je offline   Reply With Quote

Favoriti

Alati tema
Display Modes

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 06:28

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije