|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 07.09.2004
Godina: 50
Downloads: 225
Uploads: 0
Rekao HVALA: 19
Zahvalili mu 11 puta u 8 Postova
Instrumenti: korg pa 800 i korg pa600
![]() |
![]()
d3llbQy_DM da je Gaga mozda i jedini razlog sto sam postao muzicar majka mi ponekada isprica mada sam zaboravio da sam ja kao trogodisnjak cesto mumljao pesmu pozdravi je pozdravi ali dragana je bila presudna evo pogledaj kako sam to svirao 2002 druga pesma na video snimku....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 23.01.2009
Mjesto: Prijedor
Godina: 56
Downloads: 883
Uploads: 28
Rekao HVALA: 37
Zahvalili mu 106 puta u 97 Postova
Instrumenti: klavijature i gitara
Interesi: Ribolov
![]() |
![]()
Stvarno nemam komentar na ovo.Čovjeka ponijelo,jebi ga.Nego,šta mu bi pa istetovira solufe(iliti zulufe).Očito da čovjek ima veliki problem u glavi.Toliko.Pozdrav!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zaludan vladika
Registrovan/a dana: 05.07.2007
Mjesto: Pirot
Godina: 53
Downloads: 417
Uploads: 29
Rekao HVALA: 62
Zahvalili mu 231 puta u 202 Postova
![]() |
![]()
Tamo gore gde on obicno boravi nema problema!
![]() Pozdrav Makso! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
|
![]()
Neznam ljudi sta da kazem, po mome ovo je najveca glupost.Pa sa tom spravom zaradjuje i zivi od toga.Ali nema veze svako ima svoje misljenje.
Poz! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 06.09.2008
Downloads: 1695
Uploads: 25
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 7 puta u 7 Postova
![]() |
![]()
Ma halo BA! Onaj ko polupa Korg pa 800 mashinu ili bila kakva da je skupa mashina on nije zdrav Boze me oprosti.
Bila mashina od 2 eura ili od 5000 eura. 1 euro je tesko naci na cesti da sebi uzmes kamol 5000 eura. Pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 08.07.2009
Mjesto: Kacarevo
Downloads: 498
Uploads: 20
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 32 puta u 30 Postova
Instrumenti: korg Pa3x i dallape
![]() |
![]()
Meni je ovo izivljavanje.. Toliko se na forumu pisalo kako klavijature da zastitimo, a on mrtav ladan uzme i polomije.. Pa to ne moze normalan covek. I bilo sta drugo da polomi tako bez obzira da li zaradjuje pare ili ne je po meni besmisleno..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Ok...konstatovali smo da stvarno lomi,ima čovek svoje razloge i da u te stvari ne zalazimo...a i ako nije problem da preskočimo ove komentare o tome da li je čovek normalan ili nije,da li se iživljava ili ne itd,Kolega je možda član ovog Foruma i zaista ne bi bilo lepo da čita ovakve komentare....svako ima prava da kako želi kreira svoj umetnički performans ili scenski nastup i nije naše da preko toga sudimo o nečijem ličnom karakteru itd...
Hvala na razumevanju... |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|