|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#3 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Pako pozdrav prijatelju i veliko ti hvala sto hoces da pomognes, to se je videlo jos u prvim postovima gde smo diskutirali.
Medjutim, posto ovde niko nista nije odgovorio (vidi i datum pitanja) zato je malo teze sada objasniti - jer su se desile 'dosta stvari' u medjuvremenu!!!!! Likovi, koji su mi uvalili TO, 'kao' dolaze, ovde, KOD MENE...sutra ili prekosutra, pa cemo na licu mesta da proverimo sve - ipak je to najbolja solucija! I donose jos jednu kartu! A ovo da te ne buni, sto kazes u tvom postu - pricam o dugmetu sto je odmah iznat dugmeta - ENSEMBLE, odnosno prvo dugme u performansama, pise pored njega CARD. Kada kliknes na njega dva puta, upale se oba svetlosna indikatora i onda mozes iz USER DK da 'povuces' sta treba. Inace, njenih 16 stylova se pojavljuju u HD-ku u zadnjoj banci setova i od tamo je nestalo to pomenuto! A FD nema ovde nista ulogu, ti semlovi su 'fabricki' :roll: ubaceni (da ne kazem - flesovani....) na kartu od 8 Mb! U svakom slucaju - javicu sta ce biti dalje. Ovo da te pitam. Posto sam vec napisao da mi je malo cudno to resenje - da kartica viri napolje i da mora da se vadi i stavlja non-stop - ima li neka solucija i resenje - ili to mora uvek tako? Ako stoji u slotu - jednostavno - ne moze da se nosi po svirkama! A sa druge strane - ovo - 'vadi, pa metni' svakog dana - koliko je to OK? Pozdrav. |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
fmcpcm01, problemi |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|